Hrvatski kolači: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...

Postupak priprave svake slastice pojašnjen je na najednostavniji način, tako da i onaj tko nikad nije pripremao kolače može shvatiti pripremu i uspješno načiniti i najkompliciraniji kolač.

Kolači od dizanog tijesta (orahnjače, pereci, sirnica, krafne, kiflice…); Kolači od prhkog tijesta (pite, pogače, šape, tortice, rafioli…); Kolači od lisnatog tijesta (krempite, piroške, savijače…); Kolači od hrustavog tijesta (ekleri, princes krafne…); Savijače (štrukli, gibanice, gužvare…); Kolači od piskvitnog tijesta (kolači, kocke, banini, rolati…); Torte (Margaritela, Brucoška torta, Ananas torta, Čupava torta…); Kolači s oblatnama (trobojni rolat, piramida, šah-kolač, slavonske kocke…); Sitni kolači (kroštule, baškotinci, ružice, fritule, raščupanci…); Razne poslastice (mandulet, paradižot, bobići, rožada…); Nepečeni kolači (jagode, bombice od oraha, štanglice, Rafaelo kuglice, lubenice…).

Urednik
Lidija Šare
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
122
Nakladnik
Marjan tisak, Split, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53214-339-3

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Jela iz cijeloga svijeta

Jela iz cijeloga svijeta

Brzo - lako - ukusno

Mozaik knjiga, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,26 - 10,88
Sve o zdravoj prehrani

Sve o zdravoj prehrani

Lavon J. Dunne

Treće izdanje vodiča zdrave prehrane pomaže nam ići ukorak s najnovijim nutricionističkim istraživanjima.

Mate d.o.o, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,62
Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Uliet Gellatley

Ova knjiga autoričin je odraz petnaestogodišnjih istraživanja o uzgajanju životinja za hranu kao i proučavanja vegetarijanske prehrane.

Udruga prijatelji životinja, 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,38
Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Anamarija Lukić, Stephanie Jug, Zvjezdana Penava Brekalo

Iako naslov knjige sugerira da je riječ o kuharici, radi se o dvosmjernom znanstvenom istraživanju, povijesnom i jezičnom, o gastronomskoj kulturi grada Osijeka u zadnjoj četvrtini 19. te na početku 20. stoljeća.

Njemačka zajednica podunavskih Švaba u Hrvatskoj, 2020.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,74 - 11,34
Bobu bob - gurmanski herbarij

Bobu bob - gurmanski herbarij

Živko Skračić

"Ne pitaj što možeš učiniti za svoju zemlju. Pitaj što je za ručak." - Orson Welles

Fraktura, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,997,99
Salate: prilog, jelo i desert

Salate: prilog, jelo i desert

Vesna Pavičić

Ova knjiga nastala je na temelju želje da se na jednom mjestu saberu raznovrsni recepti za salate koje su poznate da imaju veliko značenje za našu prehranu.

Gospodarski list d.d., 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98