Hrvatski kolači: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...

Postupak priprave svake slastice pojašnjen je na najednostavniji način, tako da i onaj tko nikad nije pripremao kolače može shvatiti pripremu i uspješno načiniti i najkompliciraniji kolač.

Kolači od dizanog tijesta (orahnjače, pereci, sirnica, krafne, kiflice…); Kolači od prhkog tijesta (pite, pogače, šape, tortice, rafioli…); Kolači od lisnatog tijesta (krempite, piroške, savijače…); Kolači od hrustavog tijesta (ekleri, princes krafne…); Savijače (štrukli, gibanice, gužvare…); Kolači od piskvitnog tijesta (kolači, kocke, banini, rolati…); Torte (Margaritela, Brucoška torta, Ananas torta, Čupava torta…); Kolači s oblatnama (trobojni rolat, piramida, šah-kolač, slavonske kocke…); Sitni kolači (kroštule, baškotinci, ružice, fritule, raščupanci…); Razne poslastice (mandulet, paradižot, bobići, rožada…); Nepečeni kolači (jagode, bombice od oraha, štanglice, Rafaelo kuglice, lubenice…).

Urednik
Lidija Šare
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
122
Izdavač
Marjan tisak, Split, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53214-339-3

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Uliet Gellatley

Ova knjiga je odraz petnaestogodišnjeg autorovog istraživanja o uzgoju životinja za ishranu, kao i proučavanju vegetarijanske ishrane.

Udruga prijatelji životinja, 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,38
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98
Jela od povrća

Jela od povrća

Elisabetta Lotti
Dušević & Kršovnik, 1997.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Elisabetta Cametti

Maštoviti recepti za riblja jela u kombinaciji sa specifičnim začinima karakterišu indijsku kuhinju, čije kulinarsko majstorstvo vam donosi ovaj kuvar. Osim indijskih, kuvar sadrži i recepte za tajlandska jela i kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,98
Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber

Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,24 - 7,26