Na površini

Na površini

Janelle Brown

Kroz nenadane preokrete i šokantne prijevare, ovaj je napeti roman ujedno kritika današnjeg društva.

Roman Na površini proglašen je najboljim romanom 2020. u izboru Amazona, a produkcijska kuća Blossom Films pod vodstvom Nicole Kidman priprema televizijsku seriju temeljenu na ovom izvrsnom trileru. Nina je vjerovala da će joj diploma iz povijesti umjetnosti osigurati uspješnu karijeru i lagodan život. No taj se san nije ostvario i Nina se uz pomoć lukavog dečka Lachlana okrenula krađi i kriminalu. A učila je od najboljih: njezina majka bila je prevarantica, koja se unatoč svemu trudila pružiti kćeri pristojno djetinjstvo. A kada se majka teško razboli, Nina odluči riskirati sve kako bi joj pomogla, upustivši se u dotad najopasniju prijevaru u svojoj karijeri. I privilegirana mlada nasljednica Vanessa želi ostaviti svoj trag u svijetu, no njezini snovi o utjecajnoj karijeri svedu se na posao internetske influencerice. Iza te blještave vanjštine, skupih putovanja, besplatne odjeće i poziranja na egzotičnim lokacijama koje objavljuje na društvenim mrežama skriva se život obilježen tragedijom. Nakon propalih zaruka Vanessa se povlači na obiteljsko imanje u planinama, u vilu prepunu mračnih tajni iz njezine prošlosti, ali i prošlosti izgubljene djevojčice Nine. U Stonehavenu, na ledenim obalama jezera Tahoea, Nina, Vanessa i Lachlan ispreplest će svoje sudbine i otvoriti put požudi, prijevari i osveti…

Naslov izvornika
Pretty Things
Prijevod
Lidija Lebinec
Urednik
Dijana Oršolić Hrstić
Naslovnica
Janka Carev
Dimenzije
19 x 12 cm
Broj strana
471
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 2022.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53360-508-1

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Opasno je znati

Opasno je znati

Margaret Yorke

Psihološki triler pun zlokobnih nagovještaja u kojem je glavna junakinja žena srednjih godina koju suprug, uzoran građanin, drži u psihičkoj, fizičkoj i financijskoj ovisnosti.

Mozaik knjiga, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,46
Relikvijar

Relikvijar

Mallo
Ernesto Mallo

„Ne nailazi se često na ovakve animalne romane, privlačne brutalnosti i divljeg pogleda na ono što nas okružuje.“ Sergio Torrijos Martínez

Znanje, 2019.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,26
Hotel Bertram

Hotel Bertram

Christie
Agatha Christie

"Hotel Bertram" iz kasne je faze romana Agathe Christie s Jane Marple. Junakinju romana, gđicu Marple, jedna je kritičarka proglasila “istinskom starom curom krimića”, junakinja je još 11 romana Agathe Christie.

Globus, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
8,26
Tajna boskomske doline

Tajna boskomske doline

Doyle
Sir Arthur Conan Doyle

Zbirkom ovdje sabranih kriminalističkih pripovijedaka, objavljenih 1891. i 1892. u časopisu "Strand", neobični detektiv i njegov prijatelj Watson najzad su zadobili naklonost publike.

Alfa, 1978.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
56,32 (komplet)
Trovačica

Trovačica

Sara Poole
Znanje, 2012.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Zmijski vrh

Zmijski vrh

Christie
Agatha Christie

Agatha Christie, poznata kao “kraljica krimića”, napisala je mnoge popularne romane, jedan od njenih poznatih romana je “Zmijski vrh”.

Kosmos, 1961.
Srpski. Latinica. Broširano.
3,94