Jugoslavenska kuhinja - narodna jela
Jugoslavenska kuhinja ima bogatu tradiciju, a ovaj časopis iz 1988. godine pruža uvid u raznolikost jela širom bivše Jugoslavije.
Nema primjeraka u ponudi
Poslednji primjerak je nedavno prodan.
Jugoslavenska kuhinja ima bogatu tradiciju, a ovaj časopis iz 1988. godine pruža uvid u raznolikost jela širom bivše Jugoslavije.
Nema primjeraka u ponudi
Poslednji primjerak je nedavno prodan.
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Ovo izdanje obuhvaća recepte za slatku i slanu zimnicu, uključujući voće, kompote, pekmez, džem, žele, ukiseljeno povrće, usoljeno povrće, ukuhano povrće, sušeno povrće, kiselo zelje i kiseli kupus.
Jelovnici, recepti, savjeti
Specifičnost ove kuharice je što se obroci temelje na plodovima koji su dostupni u proljeće i karakteristični su za naše podneblje.
Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.