![Jugoslavenska kuhinja - narodna jela](https://arka-knjiga.hr/static/images/books/b14587-1716334757571360.jpg)
Jugoslavenska kuhinja - narodna jela
Jugoslovenska kuhinja ima bogatu tradiciju, a ovaj časopis iz 1988. godine pruža uvid u raznovrsnost jela širom bivše Jugoslavije.
Jedan primerak je u ponudi
Jugoslovenska kuhinja ima bogatu tradiciju, a ovaj časopis iz 1988. godine pruža uvid u raznovrsnost jela širom bivše Jugoslavije.
Jedan primerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Ovo izdanje obuhvata recepte za slatku i slanu zimnicu, uključujući voće, kompote, džem, džem, žele, kiselo povrće, soljeno povrće, kuvano povrće, sušeno povrće, kiseli kupus i kiseli kupus.
J. F. Beutel, glavni kuhar Opatije, također međunarodno poznat i višestruko nagrađivan u Beču, Frakfurtu i drugim Europskim gradovima izdao je ovu kuharicu početkom 20 stoljeća na njemačkom jeziku.
Principi pripremanja niskokaloricne hrane
Najbolji recepti za kolače, provjereno u Podravci.