Voće iz vlastitoga vrta (sadnja, njega, branje)

Voće iz vlastitoga vrta (sadnja, njega, branje)

Martin Stangl

Odakle dolaze najslađe voće? Naravno, iz vaše bašte... Zamislite slatke jagode, čvrste ogrozd ili mirisne kruške - sve sveže ubrane u sopstvenoj bašti. Ima li šta ukusnije?

Ovaj rad je najbolji savetnik za baštovane amatere, jer detaljno opisuje sve detalje - od izbora sorti koje obećavaju bogatu žetvu do sadnje, nege i skladištenja. Akcenat je na otpornim sortama koje se lako uzgajaju, nisu podložne bolestima i proverene su u praksi. Radujte se bogatoj berbi.

Naslov originala
Obst aus dem eigenen Garten
Prevod
Branka Kovačić
Urednik
Sabina Šerić Marenić
Ilustracije
Martin Stangl
Dimenzije
24,5 x 20 cm
Broj strana
172
Izdavač
Andromeda d.o.o., Zagreb, 2001.
 
Tiraž: 3.000 primeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Moje sobno bilje - Njega i zdravlje sobnog bilja

Moje sobno bilje - Njega i zdravlje sobnog bilja

Mladinska knjiga, 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,22
Kalendar radova u vrtu

Kalendar radova u vrtu

U ovoj zgodnoj seriji punoj fotografija u boji, naći ćete sveobuhvatan pregled aktivnosti u vašoj bašti.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,72
Ružičnjak

Ružičnjak

Wolfgang Seitz, Peter Himmelhuber

Noj vrt iz snova 5

24 sata, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,88
Cvijeće i ukrasno bilje

Cvijeće i ukrasno bilje

Stjepan Gotvald

Knjiga predstavlja jedno od prvih opsežnijih domaćih djela posvećenih hortikulturi i uzgoju ukrasnog bilja, nastalo u vrijeme kada se tek stvarao sustavan pristup uređenju vrtova, parkova i okućnica u hrvatskom prostoru.

Hrvatsko književno društvo Sv. Jeronima, 1940.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,56
Začinsko bilje

Začinsko bilje

Viktorija Bauer

Osim što, osebujnošću svojih okusa i mirisa, obogaćuju jela koja pripremamo, gotovo svi začini imaju korisna svojstva blagotvorna djelovanja na naše zdravlje.

Dušević & Kršovnik, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,68