Opšte oplemenjivanje voćaka

Opšte oplemenjivanje voćaka

Petar D. Mišić

Visoka i kvalitetna proizvodnja voća počiva prvenstveno na rezultatima oplemenjivanja – novim genetičkim potencijalima (novim sortama i podlogama) voćaka.

Ovi potencijali se mogu iskoristiti samo u povoljnim prirodnim uvjetima i uz primjenu odgovarajuće tehnologije. Namjera je pisca da čitatelje upozna s principima i metodama oplemenjivanja voćaka i da im pruži mogućnost da se bave stvaranjem novih sorti i podloga.

Urednik
Srboljub Milošević
Naslovnica
Bole Miloradović
Dimenzije
20 x 14 cm
Broj strana
270
Nakladnik
Nolit, Beograd, 1987.
 
Tiraž: 3.000 primjeraka
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Srpski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Nikad više bez riječi – Savjetnik za mlade o izražavanju i sporazumijevanju

Nikad više bez riječi – Savjetnik za mlade o izražavanju i sporazumijevanju

Elisabeth Bonneau
Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,28
Opasnosti na ulici (i šire) i kako ih izbjeći

Opasnosti na ulici (i šire) i kako ih izbjeći

Jane Goldman

Svatko bi trebao znati kako izbjeći opasnost i kako se snaći u nevolji, a u ovoj knjizi možete pronaći sve što valja znati o tome

Mozaik knjiga, 1997.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,98
MasterChef: dnevnik pobjednika

MasterChef: dnevnik pobjednika

Šime Sušić, Radovan Marčić

„Dnevnik pobjednika“ prati tijek prvog kulinarsko-zabavnog showa MasterChef Hrvatska, koji se održavao od ožujka do lipnja 2011., od odabira dvadeset finalista do velikog finala.

Algoritam, 2011.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,66
All Barcelona

All Barcelona

Escudo de Oro

Kroz 159 fotografija u boji možete vidjeti ilustriranu povijest Barcelone.

Editorial Escudo De Oro, 1984.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,42
Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Barbara Martinez

Ovaj priručnik namijenjen je korisnicima projekta Gastrostart, a predstavlja vrijedan resurs za obuku i usavršavanje u kuharstvu.

Centar za socijalnu skrb, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,98
Burda 7/2003

Burda 7/2003

Burda Mode, 2003.
Njemački. Latinica. Broširano.
4,98