Opšte oplemenjivanje voćaka

Opšte oplemenjivanje voćaka

Petar D. Mišić

Visoka i kvalitetna proizvodnja voća počiva pre svega na rezultatima oplemenjivanja – novom genetskom potencijalu (nove sorte i podloge) voćaka.

Ovi potencijali se mogu iskoristiti samo u povoljnim prirodnim uslovima i uz primenu odgovarajuće tehnologije. Namera pisca je da čitaoce upozna sa principima i metodama oplemenjivanja voćaka i da im pruži priliku da se bave stvaranjem novih sorti i podloga.

Urednik
Srboljub Milošević
Naslovnica
Bole Miloradović
Dimenzije
20 x 14 cm
Broj strana
270
Izdavač
Nolit, Beograd, 1987.
 
Tiraž: 3.000 primeraka
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Srpski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnogo recepata, ali i saveta i „malih tajni“, od najjednostavnijih recepata gotovih za tren oka, do raskošnih poslastica za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,62
Kako razviti emocionalnu inteligenciju? / Put do osjećajne zrelosti

Kako razviti emocionalnu inteligenciju? / Put do osjećajne zrelosti

Christian Weisbach, Ursula Dachs

U ovoj knjizi ćete pronaći vežbe, testove i mnoge praktične savete za jačanje emocionalne inteligencije.

Knjiga i dom, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,98
Strojarski priručnik

Strojarski priručnik

Bojan Kraut

Vrhunski priručnik namenjen mašinskim inženjerima i tehničarima, studentima tehničkih fakulteta i tehničkih škola, kao i mašinskim stručnjacima iz prakse i poslovanja. Koriste ih i struke kao što su elektrotehnička, hemijska, građevinska i drvoprerađivačk

Tehnička knjiga, 1965.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
46,34
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,38
Varaždin : foto-vodič, turistički vodič, photo-führer

Varaždin : foto-vodič, turistički vodič, photo-führer

Zlatko Smerke, Ivica Kunović, Branka Capan

Priložena sklopiva mapa: Varaždin - plan grada i okoline Varaždina.

Novinsko izdavačka i štamparska radna organizacija, 1982.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,98
De man

De man

Kader Abdolah
Kader Abdolah, 2007.
Nemački. Latinica. Broširano.
1,99