Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Uliet Gellatley

Ova knjiga autoričin je odraz petnaestogodišnjih istraživanja o uzgajanju životinja za hranu kao i proučavanja vegetarijanske prehrane.

Iako obiluje činjenicama i savjetima, tekst je jednostavan za čitanje i pristupačan mladima te je osnovni ’priručnik’ za sve one koje imalo zanimaju životinje, ekologija i vegetarijanstvo.

Naslov izvornika
The livewire guide to going, being and staying veggie!
Prijevod
Irena Nedjeljković, Igor Roginek
Dimenzije
20,5 x 14,5 cm
Broj strana
165
Nakladnik
Udruga prijatelji životinja, Zagreb, 2001.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatski kolači 1: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači 1: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Lidija Šare

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...

Marjan tisak, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,14
Mediteran za stolom

Mediteran za stolom

Ivanka Biluš, Božica Brkan

Ova knjiga je sjajna autorska usporedna analiza hrvatske s najbližim joj kuhinjama sredozemnoga kruga.

Alfa, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,32
Hrvatska jela na suvremeni način

Hrvatska jela na suvremeni način

Podravka, 1992.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,64
Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Elisabetta Cametti

Zbog raznolikosti i visokih nutricionistickih kvaliteta riža je prisutna u kuhinji cijelog Mediterana. Jela s rižom pripremaju se prema tradicionalnim receptima, ali i prema onim novim i orginalnim. Istaknuto mjesto zauzima rižoto...

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,76
Dobra domaćica

Dobra domaćica

IDDL-BOOK, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,89
Velika kuharica - Tjestenina iz raznih zemalja svijeta

Velika kuharica - Tjestenina iz raznih zemalja svijeta

Annette Wolter

Jela od tjestenine iz raznih zemalja svijeta:juhe, predjela, nabujci, jela s umacima, recepti za domaću tjesteninu

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,42