Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Uliet Gellatley

Ova knjiga autoričin je odraz petnaestogodišnjih istraživanja o uzgajanju životinja za hranu kao i proučavanja vegetarijanske prehrane.

Iako obiluje činjenicama i savjetima, tekst je jednostavan za čitanje i pristupačan mladima te je osnovni ’priručnik’ za sve one koje imalo zanimaju životinje, ekologija i vegetarijanstvo.

Naslov izvornika
The livewire guide to going, being and staying veggie!
Prijevod
Irena Nedjeljković, Igor Roginek
Dimenzije
20,5 x 14,5 cm
Broj strana
165
Nakladnik
Udruga prijatelji životinja, Zagreb, 2001.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

U kuhinji s ljubavlju, kolači i razna jela

U kuhinji s ljubavlju, kolači i razna jela

Anuška Minić, Nataša Tatović
Vlastita naklada, 1985.
Srpski. Latinica. Broširano.
3,10
Hrvatska obiteljska kuharica – JESEN

Hrvatska obiteljska kuharica – JESEN

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je temeljena na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkim Božice Mirić i ugostiteljskim Drage Vukušića (vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana) te naravno obiteljskim objedima oboje autora.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Makrobiotički kuvar

Makrobiotički kuvar

Wendy Esko

Čudno je što su najvažnije stvari u našem životu često toliko očigledne da uopće nismo svjesni njihovog događanja ili ih jedva zapažamo. Takav je slučaj sa našim svakodnevnim aktivnostima kuhanja i jedenja.

Nolit, 1987.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,46
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktičan priručnik s 400 recepata za hladna jela, idealnih za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuharica: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovirajući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Salate

Salate

Dr. Oetker

Knjižica najuspjelijih recepata za ljubitelje salata.

Mladinska knjiga, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,34
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98