Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Uliet Gellatley

Ova knjiga autoričin je odraz petnaestogodišnjih istraživanja o uzgajanju životinja za hranu kao i proučavanja vegetarijanske prehrane.

Iako obiluje činjenicama i savjetima, tekst je jednostavan za čitanje i pristupačan mladima te je osnovni ’priručnik’ za sve one koje imalo zanimaju životinje, ekologija i vegetarijanstvo.

Naslov izvornika
The livewire guide to going, being and staying veggie!
Prijevod
Irena Nedjeljković, Igor Roginek
Dimenzije
20,5 x 14,5 cm
Broj strana
165
Nakladnik
Udruga prijatelji životinja, Zagreb, 2001.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Prošla su vremena kad su vegetarijance smatrali hirovitim osobenjacima. Moderna vegetarijanska kuhinja je svježa i mlada, uzbudljiva i profinjena i sve je više gurmana koji se pronalaze u vegetarijanstvu.

Veble Commerce, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
27,54
Die gesunde Küche : Das grosse Gesundheits, Schlankheits- und Diätkochbuch

Die gesunde Küche : Das grosse Gesundheits, Schlankheits- und Diätkochbuch

Sabine Schönberg
Andrea & Andreas Verlagsbuchhandlung, 1983.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
19,98
Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga donosi proljetne jelovnike koji će svakoj obitelji i svima koji kuhaju svakodnevno olakšati izbor dnevnoga objeda, omogućiti pravodobnu nabavku namirnica i uštedjeti vrijeme i novac.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Priručnik dijetalne prehrane

Priručnik dijetalne prehrane

Ratimir Kovačević, Milka Rogić, Bernarda Horvat

U ovom priručniku prikupljeni su recepti usklađeni s temeljima dijetalne prehrane osoba oboljelih od šećerne bolesti. Recepti su sastavljeni tako da sadrže raznovrsne namirnice pogodne za svaku osobu koja želi zdravu i uravnoteženu prehranu.

Hrvatska dijabetička udruga, 1994.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,42 - 12,29
Pecimo s veseljem

Pecimo s veseljem

Recepti u registratoru podljeni po skupinama

I M P.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,98
Kuharica riznica klasika

Kuharica riznica klasika

John Butler
Creative publishing inc., 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,98 - 8,99