Lom

Lom

Sharon Bolton

Felicity Lloyd živi u strahu od bivšeg muža Freddieja. On je bio u zatvoru zbog ubojstva, ali sada izlazi na slobodu, a ona zna da će učiniti sve kako bi je pronašao.

Glaciologinja Felicity Lloyd dobila je priliku da iz Cambridgea otputuje na Južnu Georgiju, jedan od najudaljenijih otoka na svijetu, kako bi radila na projektu Britanske antarktičke ekspedicije. Objeručke prihvaća posao na tom izoliranom otoku kako bi pobjegla od svoje prošlosti i muškarca kojeg je nekoć voljela. Freddie Lloyd odslužio je kaznu za ubojstvo - a sada želi da mu se Felicity vrati. Gdje god bila, on neće stati sve dok je ne pronađe, stoga se ukrcava na zadnji ljetni brod koji polazi za Južnu Georgiju. Za to vrijeme psihijatar kojeg je Felicity zbog neobjašnjivih ozljeda i povremene amnezije posjećivala u Cambridgeu, istražuje pozadinu odnosa Felicity i Freddieja, te otkriva da je njihova prošlost tragičnija nego što je sama Felicity svjesna. Uvjeren je kako je jedini način da joj pomogne taj da i sam krene na Južnu Georgiju te dospije do nje prije Freddieja. Naći će se zajedno zarobljeni u ledenom prostranstvu. Tko će preživjeti?

Naslov izvornika
The Split
Prijevod
Dubravka Pleše
Dimenzije
22,8 x 15 cm
Broj strana
376
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 2022.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53360-686-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Male prljave laži

Male prljave laži

Sharon Bolton

U maloj i izoliranoj sredini Falklandskog otočja nestanak djeteta prava je rijetkost, a zbog surova krajolika može značiti samo užasnu tragediju.

Znanje, 2017.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,34
Oxford English Picture Readers 2: Kidnapped

Oxford English Picture Readers 2: Kidnapped

R. L. Stevenson

Priča je to o mladiću Davidu Balfouru koji se suočava s mogućnošću da je on zapravo nasljednik imanja značajne vrijednosti.

Oxford University Press, 1985.
Engleski. Latinica. Broširano.
12,50
Kraj igre

Kraj igre

Ian Rankin
Profil Internacional, 2014.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,76 - 5,99
Bija baja buf

Bija baja buf

Christie
Agatha Christie

Gospođica Lemon nagovara Poirota da istraži niz naizgled manjih krađa u sveučilišnom hostelu, ali obična kleptomanija ubrzo se pretvara u slučaj zagonetnog ubojstva.

Globus, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,74 - 8,76
Duga

Duga

Lawrence
David Herbert Lawrence

Duga je roman autora D. H. Lawrencea napisan 1915. godine. Prati tri naraštaja obitelji Brangwen, posebno se fokusirajući na seksualnost i odnose među likovima.

Otokar Keršovani, 1975.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
3,98 - 4,98
Divlje masline : život na Mallorci s Robertom Gravesom

Divlje masline : život na Mallorci s Robertom Gravesom

William Graves

S istančanim smislom za detalj, ova je knjiga također i fascinantan portret samog Roberta Gravesa, njegovih muza i njegove književne i umjetničke sljedbe, kao i studija koja nam razotkriva kako sin slavnoga oca pronalazi vlastiti identitet.

Sandorf, 2016.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,24