Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Katja Briol, Annette Bruhin, Nina Engels, Christina Wiedemann

Jednostavni recepti za svaki dan: prija i onima koji nisu vegani. S mnogo informacija i savjeta za pripremu obroka: kako planirati i jednostavno spraviti veganska jela.

Iznenadit će vas raznolikost, kreativnost i nevjerojatna slasnost veganske kuhinje! Bez obzira na to tražite li nešto brzo i jednostavno, nešto krepkije ili za po putvrdi uvez deserte i klasike koji su ionako uvijek bili veganski, s ovom knjigom nema šanse da ostanete bez ideja. Na stranicama ove kuharice čeka vas više od 45 recepata koje će i mesoljupci rado isprobati: osim obveznih jela poput špageta carbonara" s tikvicama, quichea od batata i čilija s povrčem, otkrijte i nove delicije poput okruglica od leče, odreska od korabe ili torte od sira s malinama.

Prijevod
Marija Perišić
Ilustracije
Olha Kozachenko
Naslovnica
Marija Brinkop
Dimenzije
24 x 21 cm
Broj strana
112
Nakladnik
Nauman & Gobel, Koln, 2015.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-3-62519-082-0

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Snižena cijena: 6,524,89
Popust od 25% vrijedi do 10.09.2025. 23:59
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Danas kuham

Danas kuham

Ana Ugarković

Nešto svježe, zrelo i na vrhuncu sezone

Profil Internacional, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,84
Pikantna jela s kapljicom alkohola

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Branka Vlahović

Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Joško Kalilić

Riba i morski plodovi - meso - slastice

Večernji list.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,96
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,38
Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Znanje, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,24