Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber

Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.

Iz sadržaja:

  • O ovoj knjizi
  • O vrijednosti riba
  • Pravilno pripremanje riba
  • Načini pripremanja riba
  • Kako se pravilno jedu ribe, rakovi i mekušci
  • Fina predjela
  • Ukusna glavna jela
  • Poslastice za svečane prigode
  • Okupite društvo oko ribljeg jela
  • Fini umaci uz ribu
  • Kratak opis riba, rakova i mekušaca
  • Jadranski specijaliteti
  • Abecedno kazalo

Naslov izvornika
Fisch: Kochen wie noch nie
Prijevod
Višnja Ogrizović
Urednik
Anette Wolter
Ilustracije
Susi Eissing, Pete Eissing
Naslovnica
Nataša Novak
Dimenzije
29 x 21 cm
Broj strana
142
Nakladnik
Marjan tisak, Split, 2007.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
8-63-610454-8

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Velika kuharica - Ribe

Velika kuharica - Ribe

Anette Wolter

230 recepata i slika

Cankarjeva založba, 1988.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,99
Salate

Salate

Stela Jurišin, Slava Nikolić, Daroslav Brečević
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
1,49
Die gesunde Küche : Das grosse Gesundheits, Schlankheits- und Diätkochbuch

Die gesunde Küche : Das grosse Gesundheits, Schlankheits- und Diätkochbuch

Sabine Schönberg
Andrea & Andreas Verlagsbuchhandlung, 1983.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
19,98
Konzerviranje voća i povrća

Konzerviranje voća i povrća

Vjeka Kvasnička
Znanje, 1967.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,68
Vegetarische kuche

Vegetarische kuche

Anne Sheasby, Mark Cavanagh
Parragon.
Njemački. Latinica. Broširano.
5,123,58
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz povijest riječ je o hrani koja slovi kao ona najzasitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,32