Energetika matriksa

Energetika matriksa

Richard Bartlett

"Energetika matriksa primjenjuje načela kvantne fizike u obliku jedinstvenog i učinkovitog pristupa iscjeljivanju. Ovo je srž energetske medicine."

Autor ove knjige doživio je 1997. iskustvo pomaka u percepciji, koje je stubokom promijenilo smjer njegova života. Otkrio je da lagano dodirujući osobu uz istodobnu svjesnu namjeru može povratiti njenu fizičku, mentalnu pa i duhovnu ravnotežu. Rezultati su bili fantastični, a opiru se logici i dan-danas. Crpeći znanja iz područja kvantne fizike, dr. Bartlett živi svoju misiju da pribavi alate, nadu i praktičnu promjenu za svakoga tko to ima volje naučiti.

„Ovo je fantastična, izvanredna, knjiga koja donosi transformaciju. Iskustvo koje pruža pravo je zadovoljstvo. Naziv joj je isto tako mogao biti i Život suvremenog šamana ili Strukturalna alkemija za ljudsku transformaciju, i ne bi izgubila nimalo od svoje jedinstvenosti.

Dr. Richard Bartlett je doista pravi čovjek čudâ. U knjizi Energetika matriksa proniknuo je u ključno djelatno načelo prirode i obrazložio ga: svi smo mi sustvaratelji vlastite osobne stvarnosti bilo da to odlučujemo svjesno ili ne. Život je u istančanijim svjetovima viših dimenzija naše sveukupne stvarnosti ovoga nevjerojatno sposobnog autora blagoslovio izrazitim nadarenostima višeg reda. Kao da mu je suđeno da bude sudionikom društva na ovoj zemaljskoj ravni u ovom trenutku kako bi ove darove materijalizirao u svrhu preobrazbe ljudskog roda te poučavao druge da kroz taj proces prođu i sami.“

  • dr. William A. Tiller u Uvodnoj riječi knjige

Naslov izvornika
Matrix energetics
Prijevod
Marina Leustek
Broj strana
226
Nakladnik
Teledisk, Zagreb
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53790-310-7

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Novo
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Egipat - hram univerzuma

Egipat - hram univerzuma

Jeremy Naydler

Autor zastupa tezu da je tradicionalno poimanje korijena zapadnjačkog uma nepravedno isključilo drevni Egipat. Proučavanje Egipta ukazuje na značaj proučavanja duhovnih moći, a upravo raznih aspekata tih moći predmet su autorovog zanimanja u ovoj knjizi.

CID-NOVA, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
12,42
Svijet zagonetnih sila

Svijet zagonetnih sila

Clarke
Arthur C. Clarke
August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,24 - 8,50
Pitijski dijalozi

Pitijski dijalozi

Plutarh
Plutarh
Nova Arkopola, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Teba

Teba

Jorge Angel Livraga
Nova Arkopola, 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,995,59
Veliki posvećenici

Veliki posvećenici

Schuré
Édouard Schuré

Edouard Schuré, u ovoj legendarnoj knjizi, skicira tajnu povijest religija. Veliki posvećenici je djelo čija slava nikad nije potamnjela.

CID-NOVA, 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
18,30 - 18,38
Kristalna lubanja

Kristalna lubanja

Richard M. Garvin

Najzagonetniji arheološki nalaz

MISL, 1997.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,22