The Settlers of Catan

The Settlers of Catan

Rebecca Gable
Gable

The Settlers of Catan Rebecce Gable je roman povijesne fikcije temeljen napopularnoj društvenoj igri Catan Klausa Teubera.

Godina je 850. U morima sjeverne Europe, malo obalno selo Elasund postaje plijen pljačkaških susjeda. Njihove zalihe hrane su opljačkane, žene i djeca ukradeni, stoka uništena, seljaci su ostavljeni da jedva prežive oštru zimu - i razmišljaju o drastičnom rješenju svojih stalnih poteškoća: napuštaju jedino selo koje su ikada poznavali. Udomljena braća Candamir i Osmund vode svoje ljude u epsku potragu do mitskog otočkog doma, ali ne znaju gdje se točno otok nalazi, moraju vjerovati bogovima da će ih sigurno izbaviti. Izgubljeni na moru i odlutani, iznimno snažna oluja ih naplavi na obalu otoka poznatog u poganskoj predaji: Catan. Brzo su krenuli u izgradnju novog društva, ali stare zamjerke, neprijateljstva i društveni poredci dovode do bratskih sukoba. Dok se ideali Candamirova kršćanskog roba šire selom i sukobljavaju se s poganskim zakonom, dva se sustava vjerovanja sukobljavaju. Kad se i Osmund i Candamir zaljube u Siglind, tajanstvenu kraljicu Hladnih otoka, stvari dolaze do vrhunca. Temeljena na iznimno popularnoj istoimenoj društvenoj igri koju je dizajnirao Klaus Teuber, The Settlers of Catan Rebecce Gable avantura je koju morate pročitati, bogata detaljima i puna intenziteta.

Naslov izvornika
Die Siedler von Catan
Prijevod
Lee Chadeayne
Naslovnica
Klaus Tauber
Dimenzije
22 x 15 cm
Broj strana
607
Nakladnik
AmazonCrossing, Seattle, 2011.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Engleski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Lucien Leuwen

Lucien Leuwen

Stendhal
Marie-Henry Beyle Stendhal
Kultura, 1949.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,25
Harry Potter and the Philosopher's Stone

Harry Potter and the Philosopher's Stone

Rowling
Joanne Kathleen Rowling

Harry Potter živi jadnu egzistenciju sa svojim užasnim rođacima, podlim Dursleyjevima i njihovim sinom Dudleyem -- koji nisu svjesni da on nije Muggle (čovjek) i da je zapravo predodređen za veličinu.

Bloomsbury, 2000.
Engleski. Latinica. Broširano.
28,4225,58
Kvadrila

Kvadrila

Milena Benini

Autorica romana Milena Benini dobitnica je brojnih domaćih nagrada, uključujući tu i četiri nagrade SFera, za teorijski tekst, ali i za minijaturu, kratku priču, novelu i roman.

Zagrebačka naklada, 2017.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,43
Demon i Sveta Krv

Demon i Sveta Krv

Nevenka Nekić

U ovomu uzbudljivu romanu poznata književnica Nevenka Nekić (autorica književne uspješnice Kardinalovo srce) čitatelju nudi dva sloja, dvije usporedne radnje koje se odigravaju u različitim povijesnim razdobljima te se međusobno prožimlju i nadopunjuju.

Verbum, 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,26
Štrigun

Štrigun

Davor Dužman

Štrigun je istarski vilenjak, prvi među jednakima u tajnoj skupini rašljara baštinika tisućljetne tradicije. Nalazi se u vrtlogu zbivanja između obavještajaca, slikara, detektiva i vidovnjaka, a bliži se suncostaj...

Sipar, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,28 - 6,43
Sablasne priče

Sablasne priče

Stefan Grabinski

Zbirka pripovijesti poljskog predstavnika fantastike, često uspoređivanog s H. P. Lovecraftom ili E. A. Poeom (kojeg i sam autor spominje u jednoj od priča).

Nebula, 2023.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,54