Žena u ledu

Žena u ledu

Robert Bryndza
Bryndza

Kada mladić slučajno otkrije leš mlade žene ispod debelog leda u londonskom parku, inspektoru Eriki Foster je poverena istraga.

Žrtva, prelepa devojka iz ugledne porodice, očigledno je imala savršen život. Ali kada Erika počne da istražuje svoju prošlost, otkriva sličnosti između njenog ubistva i ubistava tri prostitutke. Svi su zadavljeni i vezanih ruku bačeni u jezera u okolini Londona. Koje mračne tajne krije žena u ledu? Što se Erika više približava istini, ubica se više približava Eriki. Njena prethodna potraga za ubicom završila je tragično, izazvavši smrt petoro policajaca, uključujući njenog supruga. Pošto njena karijera visi o koncu, Erika mora da se bori sa sopstvenim demonima, kao i sa ubicom opasnijim od bilo kog koga je ikada srela. Niti, može li da ga uhvati pre nego što ponovo ubije?

Naslov originala
The girl in the ice
Prevod
Predrag Mavar
Urednik
Silvia Sinković
Naslovnica
Janka Carev
Dimenzije
19 x 12,5 cm
Broj strana
352
Izdavač
Znanje, Zagreb, 2017.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53343-527-5

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hidden Killers

Hidden Killers

Lynda La Plante

Džejn Tenison je unapređena u ulogu detektiva Constable u londonskom Bov Street CID-u, ali se bori sa nekim odlukama koje su donele njene kolege. Iskusniji detektivi brzo prelaze iz jednog krivičnog slučaja u drugi, a Džejn ostaje sa sumnjom kako u njihov

Simon & Schuster, 2017.
Engleski. Latinica. Broširano.
3,50
Hotel Bertram

Hotel Bertram

Christie
Agatha Christie

"Hotel Bertram" iz kasne je faze romana Agathe Christie s Jane Marple. Junakinju romana, gđicu Marple, jedna je kritičarka proglasila “istinskom starom curom krimića”, junakinja je još 11 romana Agathe Christie.

Globus, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
8,26
Ime ruže

Ime ruže

Eco
Umberto Eco

Ecov filozofsko-religijsko-kriminalistički roman Ime ruže odmah je bio prepoznat kao izuzetno djelo pa je diljem svijeta postao – i ostao – knjiga koja se čita i o kojoj se govori.

Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,226,58
Slučaj Houdini

Slučaj Houdini

Kerry Wilkinson

Narednica Džesika Danijel je upravo počela da radi na novom mestu, zamenivši svog mentora, koji je ranjen u tuči, a već je bačena u vatru na novom slučaju.

Mozaik knjiga, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,68
Vodič kroz Amsterdam za dobre lopove

Vodič kroz Amsterdam za dobre lopove

Chris Ewan

Čarli Hauard je pisac krimi romana, ali i lopov za odabranu klijentelu. On je u Amsterdamu gde završava svoj najnoviji roman o simpatičnom lopovu Faulsu.

Algoritam, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,20
Kristalna lubanja

Kristalna lubanja

Manda Scott

Drevno proročanstvo kaže da će, ako se trinaest lobanja ponovo ne sjedine, doći do kraja sveta 21. decembra 2012. godine.

Algoritam, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,32