
Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.
Torte, kiflice, torte, sladoledi, likeri, deserti...503 recepta.
Jedan primerak je u ponudi
- Oštećena leđa
- Oštećene korice
- Oštećeni listovi
Torte, kiflice, torte, sladoledi, likeri, deserti...503 recepta.
Jedan primerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Saznajte kako ćete novim načinom prehrane postići i sačuvati zdravlje i vitalnost.
Knjiga je namenjena kuvarima svih nivoa iskustva i podstiče eksperimentisanje u kuhinji. Naglasak je na tome da supe ne budu dosadne, već da budu veoma maštovite, hranljive i sofisticirane.
Recepti sadrže sastojke koji se mogu nabaviti u našim baštama, pijacama i prodavnicama, a jela su dostupna svima i zadovoljiće svačiji ukus.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.