Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Prošlo je vreme kada su vegetarijanci smatrani hirovitim pojedincima. Moderna vegetarijanska kuhinja je sveža i mlada, uzbudljiva i prefinjena, a sve više gurmana pronalazi sebe u vegetarijanstvu.

Ova knjiga sadrži pregršt divnih vegetarijanskih recepata - od malih predjela preko glavnih jela i dezerta do poglavlja o pićima. Razni začini i povrće iz našeg i drugih podneblja, kao i sveži, ukusni dodaci, čine umetnost vegetarijanskog kuvanja pravim iskustvom. Knjiga sadrži informacije o ishrani i korisne savete za uravnoteženu ishranu, dvanaest duplih stranica o testeninama, palenti, čipsu i pireu od povrća, letnjem voću, pečurkama, maslinama i ostalom.

Naslov originala
The essential vegetarian cookbook
Prevod
Ana Dežmar
Urednik
Roland Veble
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
304
Izdavač
Veble Commerce, Zagreb, 1998.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53645-802-8

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Nekorišćeno
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kuharica riznica klasika

Kuharica riznica klasika

John Butler
Creative publishing inc., 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,98 - 8,99
Zeleni život vege mama

Zeleni život vege mama

Ivana Šimić, Iva Janeš

Ovo nije klasična kuvarska knjiga. Ova knjiga je namenjena kao vodič za edukaciju o zdravoj biljnoj ishrani budućih majki, trudnica, dojilja, beba i dece, ali istovremeno pokriva svakodnevni život cele porodice.

Prometal, 2020.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,56
Kod Ane 2, druga sezona

Kod Ane 2, druga sezona

Ana Ugarković

U drugoj od četiri kuvarice Kod Ana predstavljamo 52 recepta iz druge sezone najgledanije domaće gastronomije.

Europapress holding, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,98
Jela od slatkovodnih riba

Jela od slatkovodnih riba

Veljko Klašterka
Znanje, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98 - 9,99
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,385,54
Slobodna vještina austrijskog kuhanja

Slobodna vještina austrijskog kuhanja

J. F. Beutel

J. F. Beutel, glavni kuhar Opatije, također međunarodno poznat i višestruko nagrađivan u Beču, Frakfurtu i drugim Europskim gradovima izdao je ovu kuharicu početkom 20 stoljeća na njemačkom jeziku.

Stari Puntijar, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,68