Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Prošla su vremena kad su vegetarijance smatrali hirovitim osobenjacima. Moderna vegetarijanska kuhinja je svježa i mlada, uzbudljiva i profinjena i sve je više gurmana koji se pronalaze u vegetarijanstvu.

Ova knjiga sadrži pregršt prekrasnih vegetarijanskih recepata - od malih predjela preko glavnih jela i deserta do poglavlja o napicima. Razni začini i povrće iz našeg i drugih podneblja kao i svježi, ukusni dodaci, čine umjetnost vegetarijanskog kuhanja istinskim doživljajem. Knjiga sadrži informacije o hranjivim tvarima i korisne savjete za uravnoteženu prehranu, dvanaest dvostrukih stranica o tjesteninama, palenti, čipsu i pireima od povrća, ljetnom voću, gljivama, maslinama i drugom.

Naslov izvornika
The essential vegetarian cookbook
Prijevod
Ana Dežmar
Urednik
Roland Veble
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
304
Nakladnik
Veble Commerce, Zagreb, 1998.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53645-802-8

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kuharica - Zdrava jesen

Kuharica - Zdrava jesen

24 sata.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,10
Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Sylvia Winnewisser

U ovoj se knjizi nalaze recepti za svačiji ukus. Unesite raznolikost u svoju prehranu i razmazite sebe i članove svoje obitelji nekim od ponuđenih, uskoro omiljneih vegetarijanskih recepata.

Nauman & Gobel, 2015.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,36
100 vegeta specijaliteta 1

100 vegeta specijaliteta 1

Izabrali smo 100 najboljih i najatraktivnijih recepata za jela s Vegetom i rezultat rada naših brojnih stručnjaka i suradnika pred vama je. Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam sada predstavljati nikakav problem...

Podravka, 1982.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,76
Slatka zimnica

Slatka zimnica

Mozaik knjiga, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,18
Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnoštvo recepata, ali i savjeta i "malih tajni", od najjednostavnijih recepata gotovih u tren oka, do raskošnih delicija za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,62
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99