Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Prošlo je vreme kada su vegetarijanci smatrani hirovitim pojedincima. Moderna vegetarijanska kuhinja je sveža i mlada, uzbudljiva i prefinjena, a sve više gurmana pronalazi sebe u vegetarijanstvu.

Ova knjiga sadrži pregršt divnih vegetarijanskih recepata - od malih predjela preko glavnih jela i dezerta do poglavlja o pićima. Razni začini i povrće iz našeg i drugih podneblja, kao i sveži, ukusni dodaci, čine umetnost vegetarijanskog kuvanja pravim iskustvom. Knjiga sadrži informacije o ishrani i korisne savete za uravnoteženu ishranu, dvanaest duplih stranica o testeninama, palenti, čipsu i pireu od povrća, letnjem voću, pečurkama, maslinama i ostalom.

Naslov originala
The essential vegetarian cookbook
Prevod
Ana Dežmar
Urednik
Roland Veble
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
304
Izdavač
Veble Commerce, Zagreb, 1998.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53645-802-8

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Nekorišćeno
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Joško Kalilić

Hrana - praktični saveti - medicinski saveti

Večernji list.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,96
Jela od krumpira

Jela od krumpira

Branka Vlahović

Razna jela koja možete napraviti od krompira.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
17-dnevna dijeta: Revolucionarni liječnički program za postizanje brzih rezultata

17-dnevna dijeta: Revolucionarni liječnički program za postizanje brzih rezultata

Mike Moreno

Potpuno nova i revolucionarna dijeta koja garantuje rezultate bez odustajanja i gladovanja. Dijeta u kojoj uživate zasniva se na najnovijim naučnim saznanjima o ljudskom metabolizmu i sagorevanju masti.

Znanje, 2012.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,56
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktični vodič sa 400 recepata za hladna jela, idealan za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuvarska knjiga: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovišući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Danas kuham

Danas kuham

Ana Ugarković

Nešto sveže, zrelo i na vrhuncu sezone

Profil Internacional, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,84
Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Dušević & Kršovnik, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)