Europapress holding
Koranska 2
10000Zagreb
Hrvatska
Naslovi u ponudi
Ana Karenjina
Roman koji je Dostojevski smatrao besprijekornim, a Faulkner nazvao najboljim romanom koji je ikada napisan, monumentalno je djelo Lava Tolstoja koji daje sveobuhvatan prikaz ruskog društva devetnaestog stoljeća.
Biblija očima velikih slikara knjiga #1
Postanak i Egzodus, koji su ovde tematizovani, nude scene za koje su bili zainteresovani umetnici svih perioda.
Bob Dylan - Bez kompromisa: kratka biografija najvećeg rock pjesnika
Djeca Patrasa
Pripovijedanje Zorana Ferića u "Djeci Patrasa" praznik je jezične i asocijativne inventivnosti, stalno klizanje granicom stvarnog i mogućeg, istinitog i pričinjenog.
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža
Zbog raznolikosti i visokih nutricionistickih kvaliteta riža je prisutna u kuhinji cijelog Mediterana. Jela s rižom pripremaju se prema tradicionalnim receptima, ali i prema onim novim i orginalnim. Istaknuto mjesto zauzima rižoto...
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta
Kroz istoriju govorimo o hrani koja slovi kao najsitnija, ali i najjeftinija.
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.