Branka Vlahović
Naslovi u ponudi
Gljivarica : Priprema jela od gljiva
Svaki od naših, pažljivo odabranih, jelovnika sastoji se. od julhe, glavnog jela, zadovoljit će zahtjeve, suvremene prehrane utemeljene na zdravim i laganim jelima.
Jela od krumpira
Raznovrsna jela koja možete spraviti od krumpira.
Kolinje i domaće mesne prerađevine
Po dobrim starim receptima napravit ćete uvijek cijenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulene, sudžuke, jetrenjače, krvavice, tlačenice, zaseke, šunke, pršute, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih gozbi.
Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici
Ovaj priručnik je koristan izvor za sve koji žele obogatiti svoj repertoar slastica i uživati u domaćim osvježenjima.
Pikantna jela s kapljicom alkohola
Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu.
Specijaliteti s roštilja
Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.
Sve od jaja
Mnogobrojni recepti za jela od jaja.