Nakon što je otišla

Nakon što je otišla

Alex Dahl
Dahl

Zakučast, uzbudljiv i glamurozan psihološki triler. Alex Dahl majstorski portretira skrivenu, mračnu stranu više klase. Triler o opasnosti ljepote, privlačnosti moći i bogatstva i gorljivoj ljubavi majke prema sinu.

Liv živi skromno i samozatajno u Sandefjordu u Norveškoj, kao samo još jedna umorna samohrana majka koja pokušava spojiti kraj s krajem. Svojem sinu nikad nije rekla ništa o tajnama koje nosi ili životu koji je vodila prije njegova rođenja. Učinit će sve da ga zaštiti od toga.

Anastasji se život mijenja iz temelja kad se preseli iz Rusije u Milano kako bi radila kao model. Bogata je. Poželjna. Ali postoji mračna strana ambicioznih revija, talijanskih vila okupanih suncem, alkoholom natopljenih zabava koje organiziraju moćni i prljavo bogati muškarci. Uskoro će poduzeti sve što može da pobjegne od njih.

Selma je novinarka u Oslu. Istražuje skandale u modnoj industriji, ali članke ne uspijeva objaviti. Tada u Sandefjordu nestane žena. I Selma se nađe nadomak najveće priče u svojoj karijeri…

Naslov izvornika
After She'd Gone
Prijevod
Vojko Plovanić
Urednik
Mirna Šimat
Naslovnica
Janka Carev
Dimenzije
21 x 13 cm
Broj strana
323
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 2023.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53360-928-7

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Ružičasto raspeće III: Nexus

Ružičasto raspeće III: Nexus

Miller
Henry Miller

"Nexus" Henryja Millera dio je trilogije "Ružićasto raspeće" u kojoj se, u manjem intenzitetu nego li u njegovim najpoznatijim djelima objavljenim tridesetih godina u Parizu, sublimira njegov bunt protiv učmale i licemjerne Amerike.

Otokar Keršovani, 1978.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
52,46 (komplet)
Tajna piramida

Tajna piramida

Richard Brightfield
Narodna knjiga, 1984.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,98
Gazela i Kosac

Gazela i Kosac

Margaret Atwood

Margaret Atwood je roman opisala kao spekulativnu fikciju i pustolovnu romansu, a ne kao čistu znanstvenu fantastiku, jer se ne bavi stvarima koje "još ne možemo učiniti ili početi raditi", ali nadilazi količinu realizma koju povezuje s romanom.

Profil Internacional, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
10,76
Most preko vječnosti

Most preko vječnosti

Richard Bach

Ako ste ikada osjećali da ste sami u svijetu stranaca, da vam nedostaje netko koga nikada niste sreli, poruku svoje ljubavi naći ćete u Mostu preko vječnosti – ljubavnoj priči.

Zagrebačka naklada, 1998.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Da Vincijev kod

Da Vincijev kod

Brown
Dan Brown

Roman Da Vincijev kod eksplozivna je kombinacija rasnog trilera, eseja o povijesti umjetnosti i religijskog simbolizma - tajnovita ubojstva, fascinantne ezoterije, nastajale tijekom povijesti Zapada, narav osmijeha Mona Lise, tajne Svetoga grala...

V.B.Z, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,89
Petrolej!

Petrolej!

Sinclair
Upton Sinclair

Petrolej! je roman Uptona Sinclaira, prvi put objavljen 1926–27. i ispričan kao pripovijest u trećem licu, osim na početnim stranicama u prvom licu. Knjiga je napisana u kontekstu skandala s kupolom za čaj Hardingove administracije.

Hrvatski tiskarski zavod, 1946.
Hrvatski. Latinica. Broširano s ovitkom.
Knjiga se sastoji od dva toma
14,35