Marked for Death: Islam's War against the West and Me

Marked for Death: Islam's War against the West and Me

Geert Wilders

Geert Wilders je progonjeni čovjek koji živi u strogo zaštićenoj sigurnoj kući. Zašto? Zato što su ga islamski ekstremisti označili za smrt. Nizozemski parlamentarac priča svoju nikad prije objavljenu priču o džihadu koji se vodi protiv njega - i Zapada.

Fanatici, teroristi i pomirljivci pokušali su sve kako bi ušutkali Geerta Wildersa, najkontroverznijeg europskog zastupnika u parlamentu, od suđenja do naplate cijene za njegovu glavu. Ali Wilders odbija da ga se ušutka i jedan rezultat je knjiga koju imate u rukama.

Wilders već godinama iz rodne Nizozemske zvoni na uzbunu zbog nemilosrdnog širenja islama na Zapadu. I platio je visoku osobnu cijenu, pretrpjevši bezbrojne prijetnje smrću i prisiljen na trajno skrivanje.

Sada, po prvi put, Wilders nudi potpuni prikaz svoje duge borbe protiv zelota koji su već zaklali njegovog zemljaka Thea van Gogha čiji je ubojica također prijetio da će ubiti samog Wildersa.

U Obilježeni za smrt , Wilders otkriva:

Kako i zašto liberalni političari, uključujući Baracka Obamu, umanjuju islamsku prijetnju Sustavno gušenje slobode govora putem tužbi, kaznenih progona, prijetnji i nasilja protiv islamskih kritičara Neispričana priča: kako islamske skupine redefiniraju ljudska prava kako bi potisnule nemuslimane posvuda Prava, krvava povijest islama se proširila svijetom Kako se Zapad može obraniti od egzistencijalnog neprijatelja koji je odlučio osvojiti zemaljsku kuglu

Protjeran iz Britanije, zabranjen mu je ulazak u Indoneziju, osudio ga je glavni tajnik UN-a, gonjen pred sudom zbog svojih uvjerenja, prisiljen u vladine sigurne kuće i stalno mu se prijeti smrću, Geert Wilders je nepokolebljiv i nepopustljiv. Označeni za smrt oštro je upozorenje o sve većoj prijetnji našim slobodama koje je napisao čovjek koji je izgubio slobodu i ne želi doživjeti da mi ostali doživimo istu sudbinu.

Ilustracije
Valerie Kuypers
Naslovnica
J. Henry Pereira
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
286
Nakladnik
Regnery Publishing, Washington, 2012.
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Engleski.
ISBN
978-1-59698-796-8

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Igra očiju

Igra očiju

Canetti
Elias Canetti

Životna povijest 1931 - 1937

Znanje, 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
7,98
Sablast kruži Evropom

Sablast kruži Evropom

Šinko
Ervin Šinko

Bilježeći svoja zapažanja istinito, izuzetno precizno i snažno,bilježeći vlastita zapažanja u svim nijansama zapanjenosti, straha i bijesa, Šinko je gotovo nenamjerno ocrtao najuvjerljiviju sliku Moskve uoči i za vrijeme Velikih čistki. - Isaac Deutscher

Globus, 1982.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,99
Vrpce iz Malmöa

Vrpce iz Malmöa

Lasić, Hadžović
Igor Lasić, Šaban Alija Hadžović
Durieux, 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,998,09
Stranger in the Forest: On Foot Across Borneo

Stranger in the Forest: On Foot Across Borneo

Eric Hansen

Istovremeno moderni klasik putopisne književnosti i zadivljujuća avanturistička priča, Stranac u šumi pruža rijedak i intiman pogled na nestajući način života jedne od posljednjih preživjelih skupina stanovnika prašuma.

Penguin Books Ltd, 1989.
Engleski. Latinica. Broširano.
7,52
Hillbilly Elegy: A Memoir of a Family and Culture in Crisis

Hillbilly Elegy: A Memoir of a Family and Culture in Crisis

J. D. Vance

Duboko dirljivi memoari s udjelom humora i živopisnim likovima, Hillbilly Elegy priča je o tome kakav je doista osjećaj borbe za preživljavanje. I to je alarmantna i zabrinjavajuća rasprava o gubitku američkog sna za veliki dio ove zemlje.

HarperCollins Publishers, 2016.
Engleski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
16,22
Snaga stvari

Snaga stvari

de Beauvoir
Simone de Beauvoir

Snaga stvari nastavak je autobiografskih knjiga Uspomene dobro odgojene djevojke i Zrelo doba.

Mladost, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
6,74 - 8,96