Velika enciklopedija za djecu - Mora i oceani 2. dio

Velika enciklopedija za djecu - Mora i oceani 2. dio

I u ovoj se knjizi nalazi zbirka veličanstvenih fotografija: luka, obala, barki i brodova.

Izdanje je dopunjeno zanimljivim tablicama uz koje ćemo naučiti raspoznavati različite vrste barki i brodova. Nastavljamo putovanje morima i vodenim svijetom. Dio pod naslovom Upoznajmo... nudi brojne informacije o oceanografiji, životu u moru, istraživanju i iskorištavanju mora te njegovim brojnim stanovnicima.

Prijevod
Dean Trdak, Nina Karković
Ilustracije
Ada Mascheroni
Dimenzije
29 x 23,5 cm
Broj strana
159
Nakladnik
Europapress holding, Zagreb, 2007.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53300-019-0

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Zavičajnici grada Osijeka: 1901. - 1946.

Zavičajnici grada Osijeka: 1901. - 1946.

Stjepan Sršan, Vilim Matić

Objavljivanje zavičajnika Osijeka svrstanih po abecedi prezimena sa svim osnovnim podacima o ljudima, od rođenja, vjenčanja, smrti, zanimanja, vjeroispovijesti, nacionalnosti i drugih podataka, omogućuje brzo i lako korištenje za sva područja i namjene.

Državni arhiv u Osijeku, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
32,58
Sva čuda svijeta

Sva čuda svijeta

Bernard Dumpleton

Veličanstveno ilustrirano izdanje koje će vam pružiti puno zanimljivih informacija i približiti sva poznata mjesta na Zemlji.

Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,28
Njemački za pravnike

Njemački za pravnike

Susan Šarčević, Nina Sokol

Udžbenik za studente pravnih fakulteta i viših upravnih škola.

Pravni fakultet u Zagrebu, 1980.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Priručni leksikon

Priručni leksikon

Milan Selaković, Ivo Vrančić
Znanje, 1959.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Školski leksikon: Književnost

Školski leksikon: Književnost

Tvrtko Čubelić
Panorama, 1967.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,12 - 3,75