Škola kuhanja 3

Škola kuhanja 3

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! 760 stranica s više od 1500 fotografija u boji.

Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja u deset knjiga, koje vam nude izbor od preko tisuću recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak.

Iz sadržaja:

  • Juhe i predjela
  • Tjestenina i riža
  • Jela od mesa
  • Perad i divljač
  • Ribe i školjkaši
  • Voće i povrće
  • Sir i jaja
  • Kolači
  • Deserti

Naslov izvornika
Confident Cooking
Prijevod
Dubravka Celebrini
Naslovnica
Dražen Tončić
Dimenzije
24 x 19 cm
Broj strana
758
Nakladnik
Evro-Giunti, Beograd, 1990.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je temeljno djelo kuharstva, udžbenik kuharstva, vrlo česti u praktičnoj primjeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,36 - 9,46
Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Ribe, meso jaja

Ribe, meso jaja

Knjiga recepata

24 sata.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,98
Kolači – vaš ponos

Kolači – vaš ponos

Dr. Oetker
Podravka.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,16 - 4,26
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

I. E. O. d.o.o., 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,22