Škola kuhanja 3

Škola kuhanja 3

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! 760 stranica s više od 1500 fotografija u boji.

Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja u deset knjiga, koje vam nude izbor od preko tisuću recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak.

Iz sadržaja:

  • Juhe i predjela
  • Tjestenina i riža
  • Jela od mesa
  • Perad i divljač
  • Ribe i školjkaši
  • Voće i povrće
  • Sir i jaja
  • Kolači
  • Deserti

Naslov izvornika
Confident Cooking
Prijevod
Dubravka Celebrini
Naslovnica
Dražen Tončić
Dimenzije
24 x 19 cm
Broj strana
758
Nakladnik
Evro-Giunti, Beograd, 1990.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Škola kuhanja 2

Škola kuhanja 2

Simonetta Lupi Vada
Centar za informacije i publicitet (CIP), 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,56
Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je temeljno djelo kuharstva, udžbenik kuharstva, vrlo česti u praktičnoj primjeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,32 - 11,76
Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Talijanska kuharica

Talijanska kuharica

Nova kuharica s mnoštvom izvrsnih recepata poznatih jela iz svih regija Italije. Detaljan i razumljiv opis pripreme i fotografija u boji sigurno će vam biti velika pomoć pri vlastitom iskušavanju talijanske hrane.

Knjigotisak d. o. o..
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,98
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz povijest riječ je o hrani koja slovi kao ona najzasitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,32
Povratak golog kuhara

Povratak golog kuhara

Jamie Oliver

Na vrhu top-liste uspješnica više od pet mjeseci s knjigom "Goli kuhar", popularni Jamie Oliver napisao je nastavak te knjige, vezanu uz drugu sezonu hit emisija na BBC-ju.

Algoritam, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
15,32