Multimedija i CD-Rom-ovi za neznalice

Multimedija i CD-Rom-ovi za neznalice

Andy Rathbone

Ovo je jedan od priručnika iz serije For Dummies, koji su bili popularni u 90-ima i ranih 2000-ih.

U to vrijeme, CD-ROM je bio ključan medij za pohranu i distribuciju multimedijalnog sadržaja – uključujući enciklopedije, igre, edukativne programe i interaktivne aplikacije.

Naslov izvornika
Multimedia & CD-Rom for Dummies
Prijevod
Saša Stančin
Urednik
Goran Vujasinović
Dimenzije
23,5 x 19 cm
Broj strana
329
Nakladnik
Znak, Zagreb, 1995.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Snižena cijena: 7,985,59
Popust od 30% vrijedi do 10.12.2025. 23:59
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Nova enciklopedija seksologije

Nova enciklopedija seksologije

J.-M. Lo Duca

Seksologija-leksikon. Opća seksologija, seksualnost, psihoanaliza, erotizam, erotologija, bibliografija.

Nolit, 1973.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
8,987,18 - 10,98
Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Sanja Gaži-Prpić

Nova vegetina kuharica ponovno otkriva radosti kuhanja i druženja za stolom.

Profil Knjiga, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,26
Harrison : Principi interne medicine

Harrison : Principi interne medicine

Džepni priručnik

Placebo, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,12
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktičan priručnik s 400 recepata za hladna jela, idealnih za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuharica: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovirajući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
ADAC Reiseführer Wien

ADAC Reiseführer Wien

ADAC Verlag, 2004.
Njemački. Latinica. Broširano.
2,50
Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Božidar Šoša

The book is intended for students, technologists, nutritionists, and everyone involved in the fisheries and food industry.

Školska knjiga, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98