Dječja enciklopedija znanja. Tko?

Dječja enciklopedija znanja. Tko?

Neil Ardley, Brenda Clarke, Jean Cooke, Mark Lambert, James Muirden, Theodore Rowland-Entwistle, Jenny Vaughan, Brian Williams

Knjiga je napisana u obliku pitanja i odgovora. Pitanja su jednostavna, a odgovora su uvijek dva: prvi je kratak i namijenjen najmlađim radoznalcima, dok je drugi opširniji i iscrpniji, s ilustracijom u boji.

Naslov originala
Who were they? (Question and answer encyclopedia)
Prevod
Jelena Vidmar
Ilustracije
Norma Burgin, Mark Bergin, Paul Crompton, Geraint Derbyshire, Jim Dugdale, John James, Jerry Malone, Bernard Robinson, Mike Roffe, Mike Saunders
Naslovnica
Meta Škrabar
Dimenzije
28 x 20 cm
Broj strana
120
Izdavač
Mladinska knjiga, Zagreb, 1991.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-8-61108-938-6

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Dječja enciklopedija znanja. Kako?

Dječja enciklopedija znanja. Kako?

Neil Ardley, Mark Lambert, James Muirden, Christopher Pick, Jill Wright

Knjiga je napisana u obliku pitanja i odgovora. Pitanja su jednostavna, a odgovora su uvijek dva: prvi je kratak i namijenjen najmlađim radoznalcima, dok je drugi opširniji i iscrpniji, s ilustracijom u boji.

Mladinska knjiga, 1991.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,993,99
Zašto? Koliko pitanja, toliko odgovora

Zašto? Koliko pitanja, toliko odgovora

Knjiga nudi odgovore na mnoga pitanja o svemiru, ljudskoj istoriji, savremenim tehnologijama, biljnom i životinjskom svetu i Zemlji.

Mosta, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,98
Školski leksikon: Književnost

Školski leksikon: Književnost

Tvrtko Čubelić
Panorama, 1967.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,12 - 3,75
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Školski leksikon: Jezik

Školski leksikon: Jezik

Stjepan Babić
Panorama, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,75
Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik

Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik

Branka Kalogjera, Nina Kudiš
Dušević & Kršovnik, 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,64