U kuhinji s ljubavlju, kolači i razna jela

U kuhinji s ljubavlju, kolači i razna jela

Anuška Minić, Nataša Tatović
Dimenzije
20 x 14 cm
Broj strana
84
Nakladnik
Vlastita naklada, Beograd, 1985.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Srpski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Tragom starih recepata

Tragom starih recepata

Anuška Minić, Nataša Tatović

Ova praktična knjiga sadrži recepte za kolače i razna jela.

Ivan Minić, 1983.
Srpski. Latinica. Broširano.
9,98
Kolači: Original

Kolači: Original

Dr. Oetker

“Kolači” Dr. Oetkera dobrodošao je priručnik u svakom kućanstvu jer je kao stvoren i za početnike, koji tek uče pripremati slastice, i za napredne slastičarske umjetnike.

Forum, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
17,52
Dobro jutro, Hrvatska: Dobra jela iz televizijskog lonca

Dobro jutro, Hrvatska: Dobra jela iz televizijskog lonca

Tanja Šimić, Ivana Vida

Kuharica Dobro jutro, Hrvatska svojevrsna je kulinarska antologija, a njezini izbornici voditelji su popularne TV emisije uz čija smo lica u proteklih petnaest godina započinjali dan, ali i kreirali dnevne jelovnike.

Profil Internacional, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,32 - 12,99
Jela za sve prigode

Jela za sve prigode

Vesna Pavičić
Gospodarski list d.d., 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,72
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46