Portret špijunke

Portret špijunke

Daniel Silva
Silva

Portret špijuna špijunski je roman Daniela Silve iz 2011. To je jedanaesti naslov u serijalu Gabriela Allona. Osim tradicionalnih likova koji se ponavljaju, Portret prikazuje povratak Sarah Bancroft i Nadie al Bakari, kćeri Zizija al Bakarija koji je bio

U opasnom svijetu jedna posebna žena znači razliku između života i smrti...Gabrijel i njegova žena Chiara planirali su provesti ugodan vikend u Londonu – odlazak u galeriju St. James da vide novootkrivenu Tizianovu sliku, potom ručak na nekom mirnom mjestu. Međutim, bombaški napadi u Kopenhagenu i Parizu upropastili su taj prekrasan jesenji dan. I dok su šetali Covent Gardenom Gabrijel je primijetio muškarca koji se spremao izvesti treći napad. Prije negoli je Gabrijel uspio izvući oružje srušen je na pločnik i jedino je mogao gledati užas. Progonjen vlastitom greškom u pokušaju da spriječi masakr nedužnih, Gabrijel se vratio u svoju osamljenu vikendicu na grebenima Cornwalla, sve dok nije dobio poziv iz Washingtona koji ga je uvukao u borbu protiv novog oblika globalnog terorizma. U središtu je prijetnje jedan jemenski svećenik američkog podrijetla kojem je Alah dodijelio dar zavodljiva govorništva. Nadareni je varalica, nekoć na platnom popisu CIA-e, mozak novih terorističkih napada. Gabrijel i njegov tim skovali su plan uništenja mreže smrti iznutra. Da bi uspjeli, Gabrijel mora posegnuti za burnom prošlosti. Tamo ga čeka jedna žena – povučena od svijeta baštinica i kolekcionarka umjetnina koja može premostiti jaz između islama i Zapada. Ona je kći starog neprijatelja, žena koju povezuje s Gabrijelom trag krvi...

Naslov izvornika
Portrait of a spy
Prijevod
Miloš Ðurđević
Urednik
Ana Briški Đurđevac
Dimenzije
22,8 x 15 cm
Broj strana
351
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 2012.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53324-664-2

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Snižena cijena: 6,484,86
Popust od 25% vrijedi do 29.04.2024. 23:59
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Scarpetta

Scarpetta

Cornwell
Patricia Cornwell

Kay Scarpetta je lik inspiriran bivšom glavnom medicinskom istražiteljicom dr. Marcellom Farinelli Fierro. Protagonistica je serije kriminalističkih romana Patricie Cornwell poznatih po korištenju novije forenzičke tehnologije u Scarpettinim istragama.

Little, Brown, 2008.
Engleski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
15,38
Tajni život Pippe Lee

Tajni život Pippe Lee

Rebecca Miller

Prvi autoričin roman. Prema njemu je snimljen film s Robin Wright Penn, Julianne Moore, Keanuom Reevesom i Winonom Ryder u glavnim ulogama.

Profil Knjiga, 2012.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,98
Stoik

Stoik

Dreiser
Theodore Dreiser
Otokar Keršovani, 1967.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,50
Sjeme razdora

Sjeme razdora

Claire Mcgowan

Podao napad. Razorna optužba. Komu vjerovati, mužu ili najboljoj prijateljici?

Znanje, 2020.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,56
Forrest Gump

Forrest Gump

Groom
Winston Groom

"Forrest Gump" je satirična kronologija Amerike, doživljene očima i opisane jezikom genijalno talentiranog, ali polupismenog "idijota".

Algoritam, 1994.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
23,76
Tajna piramida

Tajna piramida

Richard Brightfield
Narodna knjiga, 1984.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,98