Portret špijunke

Portret špijunke

Daniel Silva
Silva

Portret špijuna špijunski je roman Daniela Silve iz 2011. To je jedanaesti naslov u serijalu Gabriela Allona. Osim tradicionalnih likova koji se ponavljaju, Portret prikazuje povratak Sarah Bancroft i Nadie al Bakari, kćeri Zizija al Bakarija koji je bio

U opasnom svijetu jedna posebna žena znači razliku između života i smrti...Gabrijel i njegova žena Chiara planirali su provesti ugodan vikend u Londonu – odlazak u galeriju St. James da vide novootkrivenu Tizianovu sliku, potom ručak na nekom mirnom mjestu. Međutim, bombaški napadi u Kopenhagenu i Parizu upropastili su taj prekrasan jesenji dan. I dok su šetali Covent Gardenom Gabrijel je primijetio muškarca koji se spremao izvesti treći napad. Prije negoli je Gabrijel uspio izvući oružje srušen je na pločnik i jedino je mogao gledati užas. Progonjen vlastitom greškom u pokušaju da spriječi masakr nedužnih, Gabrijel se vratio u svoju osamljenu vikendicu na grebenima Cornwalla, sve dok nije dobio poziv iz Washingtona koji ga je uvukao u borbu protiv novog oblika globalnog terorizma. U središtu je prijetnje jedan jemenski svećenik američkog podrijetla kojem je Alah dodijelio dar zavodljiva govorništva. Nadareni je varalica, nekoć na platnom popisu CIA-e, mozak novih terorističkih napada. Gabrijel i njegov tim skovali su plan uništenja mreže smrti iznutra. Da bi uspjeli, Gabrijel mora posegnuti za burnom prošlosti. Tamo ga čeka jedna žena – povučena od svijeta baštinica i kolekcionarka umjetnina koja može premostiti jaz između islama i Zapada. Ona je kći starog neprijatelja, žena koju povezuje s Gabrijelom trag krvi...

Naslov izvornika
Portrait of a spy
Prijevod
Miloš Ðurđević
Urednik
Ana Briški Đurđevac
Dimenzije
22,8 x 15 cm
Broj strana
351
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 2012.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53324-664-2

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Engleskinja

Engleskinja

Silva
Daniel Silva

Jedna djevojka. Sedam dana. Greška nije dopuštena. Madeline Hart je zvijezda u usponu na britanskoj političkoj sceni – lijepa, pametna i ambiciozna. Ali ima i mračnu tajnu: ona je ljubavnica britanskog premijera.

Znanje, 2016.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,30
Moskovska pravila

Moskovska pravila

Silva
Daniel Silva

Naprasna smrt novinara dovodi tajnog agenta Gabriela Allona u Rusiju. Ne u sumornu Moskvu iz sovjetskih vremena, već u modernu Moskvu preplavljenu naftnim bogatstvom kojom vlada nova generacija bogatih staljinista.

Znanje, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,26 - 4,28
Crno proljeće

Crno proljeće

Miller
Henry Miller

Knjiga dolazi u ediciji Odabranih djela Henrjya Millera iz 1968. godine i sadrži dva Millerova djela - Crno proljeće i Svijet seksa.

Otokar Keršovani, 1978.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
52,46 (komplet)
Doktor Dulitl - Karavan

Doktor Dulitl - Karavan

Lofting
Hugh Lofting

Cirkus Doktora Dolittlea prolazi kroz teško razdoblje te je doktor u potrazi za novom životinjom koja bi oživjela Cirkusku arenu. S ilustracijama Hugha Loftinga.

Dečje novine, 1981.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
7,42
Sabrana dela 4: Tvorac grada

Sabrana dela 4: Tvorac grada

Buck
Pearl Buck
Matica srpska, 1967.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
20,00 (komplet)
Sabrana dela 7:Mati

Sabrana dela 7:Mati

Buck
Pearl Buck
Matica srpska, 1967.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
20,00 (komplet)