Da Vincijev kod

Da Vincijev kod

Dan Brown
Brown

Roman Da Vincijev kod eksplozivna je kombinacija rasnog trilera, eseja o povijesti umjetnosti i religijskog simbolizma - tajnovita ubojstva, fascinantne ezoterije, nastajale tijekom povijesti Zapada, narav osmijeha Mona Lise, tajne Svetoga grala...

Za vrijeme svog službenog posjeta Parizu harvardski stručnjak za simbologiju, Robert Langdon, saznaje da je u Louvreu ubijen vremešni kustos, a pokraj njegova leša pronađen zagonetni kod. Pokušavajući riješiti bizarnu zagonetku, Langdon i sposobna francuska kriptologinja Sophie Neveu polako shvaćaju da su tragovi rješenja skriveni u djelima Leonarda da Viricija. Sve se dodatno zakomplicira kad Langdon otkrije zapanjujuću kariku: pokojni kustos bio je vezan sa Sionskim prioratom, stvarnim tajnim društvom čiji su članovi bili Sir isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo, da-Vinci i mnogi drugi. Robert Langdon sumnja da se nalaze u lovu na povijesnu tajnu, i ako ne uspiju dešifrirati zagonetku, tajna Sionskog priorata i drevna isti na bit će zauvijek izgubljene.

Naslov izvornika
The Da Vinci Code
Prijevod
Suzana Sesvečan
Urednik
Nenad Rizvanović
Dimenzije
24 x 16 cm
Broj strana
448
Nakladnik
V.B.Z, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53201-484-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Izgubljeni simbol

Izgubljeni simbol

Brown
Dan Brown

Šest godina trebalo je Danu Brownu da dovrši roman Izgubljeni simbol, izvanredni nastavak svjetskih bestselera Anđeli i demoni i Da Vincijev kod, trilera čije je glavni junak profesor simbologije Robert Langdon.

V.B.Z, 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,86
Digitalna tvrđava

Digitalna tvrđava

Brown
Dan Brown

Kad se neuništivi stroj za dešifriranje u vlasništvu Nacionalne sigurnosne agencije susretne sa tajanstvenim kodom kojeg ne može razbiti, Agencija poziva u pomoć svoju glavnu kriptografkinju Susan Fletcher, nadarenu i prelijepu matematičarku.

V.B.Z, 2014.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,50
Da Vincijev kod

Da Vincijev kod

Brown
Dan Brown

Za vrijeme službenog posjeta Parizu harvardskog profesora Roberta Langdona jedne noći probudi policija. U Louvreu je ubijen vremešni kustos s kojim se Langdon trebao naći tijekom večeri, a pokraj njegova su tijela pronađeni nerazumljivi kodovi...

V.B.Z, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,54
Družina krivog noža

Družina krivog noža

Grey
Zane Grey
Otokar Keršovani.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,68
Imati i nemati

Imati i nemati

Hemingway
Ernest Hemingway
Izdavačko preduzeće "Rad", 1964.
Srpski. Latinica. Broširano.
2,26
Rat i sjećanja

Rat i sjećanja

Herman Wouk

Roman je nastavak "Vjetrova rata". Autor prati životne putove junaka romana zahvaćenih slijedom tragičnih zbivanja, njihove osobne drame, ljubavi, mržnje i radosti sve do kraja drugoga svjetskog rata, do konačnog razrješenja njihovih sudbina.

Otokar Keršovani, 1986.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
Knjiga se sastoji od tri toma
6,24