Protočna proizvodnja

Protočna proizvodnja

E. F. Šuljman
Prijevod
Julije Knežević
Urednik
Silvio Ružić
Dimenzije
21 x 15 cm
Broj strana
290
Nakladnik
Panorama, Zagreb, 1964.
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Majstor - komplet 2002. godišta

Majstor - komplet 2002. godišta

Časopis za promociju novih materijala, tehnologija i proizvoda s praktičnom primjenom.

Kućni majstor, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,22
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,204,34
The Best of Barcelona

The Best of Barcelona

Antoni Campana Capella
Vlastita naklada, 2005.
Engleski. Latinica. Broširano.
8,257,43
Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Katja Briol, Annette Bruhin, Nina Engels, Christina Wiedemann

Jednostavni recepti za svaki dan: prija i onima koji nisu vegani. S mnogo informacija i savjeta za pripremu obroka: kako planirati i jednostavno spraviti veganska jela.

Nauman & Gobel, 2015.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,52
Obiteljski zdravstveni priručnik i medicinska enciklopedija

Obiteljski zdravstveni priručnik i medicinska enciklopedija

Stephen Lock, Antony Smith

Ovo je je popularno-znanstvena knjiga koja pruža praktične informacije o održavanju zdravlja i pružanju osnovne medicinske pomoći unutar obitelji.

Mladinska knjiga, 1981.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,42
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62