Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Naslov izvornika
Pesce
Prijevod
Andrea Bralić-Mikić
Ilustracije
Marco Lanza
Naslovnica
Rosalba Gioffre
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
116
Nakladnik
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2003.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Primjerak je dostupan kao dio kompleta knjiga "Obiteljska kuharica"

Pregledajte komplet
Cijena kompleta: 23,44
Dodano u košaricu!

Mesna jela

1. Mesna jela

Sara Vignozzi
Broj strana: 118
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Jela od povrća

2. Jela od povrća

Elisabetta Lotti
Broj strana: 118
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Predjela

3. Predjela

Carla Bardi
Broj strana: 118
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Juhe, jela od riže i palenta

4. Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Broj strana: 118
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Kolači

5. Kolači

Rosalba Gioffre
Broj strana: 118
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Kruh, pizza

6. Kruh, pizza

Mariapola Dettore
Broj strana: 118
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Riblja jela

7. Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Broj strana: 116
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Jela od tjestenine

8. Jela od tjestenine

Leonardo Castellucci
Broj strana: 118
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Mesna jela

Mesna jela

Sara Vignozzi
Dušević & Kršovnik, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Najomiljenija obiteljska jela širom svijeta

Najomiljenija obiteljska jela širom svijeta

Kalenuik Ron

Pridružite nam se na našem putovanju po dalekim zemljama pomocu osjetila okusa.

Magnanimity, 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,36
Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Z. Jurić, Anđela Lenhard Antolin

Torte, rolade, kolači, sladoledi, likeri, slastice..503 recepata.

Jurići d.o.o., 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Kolači

Kolači

Stela Jurišin, Slava Nikolić, Daroslav Brečević
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
1,49
Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa

Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa

Simonetta Lupi Vada

Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,98
Ribe

Ribe

D. Birg

Jela od slatkovodne i morske ribe

August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,99