Veseli špageti

Veseli špageti

Iryina Stepanova

Tjestenina je naša svakodnevna namirnica. Upotrebljava se za spravljanje juha, predjela, prilog je raznim vrstama glavnih jela, ali i salata, slastica.

Može se pripremiti i jesti s mnoštvom različitih sastojaka, što je njezina velika prednost, kao i to što se priprema brzo i jednostavno. Posebice je to važno danas kad je ritam života toliko ubrzan da je svaka minuta dragocjena, pa tako i za pripremu jela. Tjestenina je usto i zdrava, dakako u razumnim količinama, osobito ako se ne pretjera s umacima i dodacima punim raznovrsnih masti kao što su vrhnje i sir.

Dimenzije
29,5 x 21 cm
Broj strana
79
Nakladnik
Večernji list, Zagreb, 2013.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53280-083-8

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Žlica užitaka: kulinarske razglednice

Žlica užitaka: kulinarske razglednice

Viljam Cvek

Knjiga sadržava 103 recepta, a svaki recept prati vrhunska fotografija, kratki tekst, primjerice mala pričica, zgoda, pjesmica ili poruka koja nam približava vrijeme ili mjesto autorove pripreme tog jela.

Školska knjiga, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
13,62
Makrobiotički kuvar

Makrobiotički kuvar

Wendy Esko

Čudno je što su najvažnije stvari u našem životu često toliko očigledne da uopće nismo svjesni njihovog događanja ili ih jedva zapažamo. Takav je slučaj sa našim svakodnevnim aktivnostima kuhanja i jedenja.

Nolit, 1987.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,46
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98
Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööck

Sa 800 recepata i 280 ilustracija.

Mosaik Verlag, 1976.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
19,32
Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Uočivši nedostatak stručne literature o međunarodnoj gastronomiji kod nas, autor ove knjige je odlučio pripremiti ovaj Svjetski kuhar, koji obuhvaća recepte iz cijelog svijeta.

Stvarnost, 1965.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98
Hrana kao lijek: Kako možemo hranom liječiti bolesti od prehlade do raka

Hrana kao lijek: Kako možemo hranom liječiti bolesti od prehlade do raka

Earl Mindell

Ono što jedete može snažno utjecati na vaše zdravlje. Zapravo, već samo jedući pravu vrstu hrane možete spriječiti ili izliječiti čitav niz bolesti i poremećaja. Knjiga Earla Mindella Hrana kao lijek otkrit će vam kako treba pametno jesti.

Mozaik knjiga, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,38 - 12,54