Veseli špageti

Veseli špageti

Iryina Stepanova

Tjestenina je naša svakodnevna namirnica. Upotrebljava se za spravljanje juha, predjela, prilog je raznim vrstama glavnih jela, ali i salata, slastica.

Može se pripremiti i jesti s mnoštvom različitih sastojaka, što je njezina velika prednost, kao i to što se priprema brzo i jednostavno. Posebice je to važno danas kad je ritam života toliko ubrzan da je svaka minuta dragocjena, pa tako i za pripremu jela. Tjestenina je usto i zdrava, dakako u razumnim količinama, osobito ako se ne pretjera s umacima i dodacima punim raznovrsnih masti kao što su vrhnje i sir.

Dimenzije
29,5 x 21 cm
Broj strana
79
Nakladnik
Večernji list, Zagreb, 2013.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53280-083-8

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Biskupski sladopek

Biskupski sladopek

Marija Šenoa, Zdenko Šenoa

Knjiga “Biskupski sladopek” daje na uvid povijest obitelji Šenoa i objavljuju stare recepte za slastice Aloisa Schönoe.

Školska knjiga, 1993.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,62
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Mediteranske ribe – portreti

Mediteranske ribe – portreti

Adriano Bacchella

Neočekivana i iznenađujuća galerija glavnih stanovnika Sredozemnog mora: riba. Više od 200 slika, koje prikazuju 100 ribljih vrsta. Čudnovatost i nazivi riba vode čitatelja u otkrivanje zadivljujućeg živog svijeta gdje ne nedostaje uzbuđenja.

Leo-commerce, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,99
Jela od mesa

Jela od mesa

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,20
Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber

Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,24 - 7,26
Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga donosi proljetne jelovnike koji će svakoj obitelji i svima koji kuhaju svakodnevno olakšati izbor dnevnoga objeda, omogućiti pravodobnu nabavku namirnica i uštedjeti vrijeme i novac.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99