Consumer's Guide to Dietary Supplements and Alternative Medicines: Servings of Hope

Consumer's Guide to Dietary Supplements and Alternative Medicines: Servings of Hope

W. Marvin Davis

Naučite sve o prednostima i opasnostima određenih dodataka prehrani. Vodič za potrošače kroz dodatke prehrani i alternativne lijekove je najbolji izvor informacija za svakog zabrinutog potrošača koji brine o svom zdravlju i razmišlja o dodacima prehrani.

Pojam "dodatak prehrani" može uključivati ​​vitamine, minerale, biljne i botaničke proizvode. Potrošači slobodno koriste dodatke prehrani za promovirane tvrdnje o dobrobitima, ali često bez razmatranja potencijalnih rizika. Consumer's Guide to Dietary Supplements and Alternative Medicines kritički je, uravnotežen pogled na različite klase dodataka prehrani i jesu li mnoge tvrdnje o dobrobiti istinite ili samo reklama za proizvod. Uvaženi autoritet za suplemente dr. W. Marvin Davis razotkriva što je istina, što je fikcija, a što nije poznato za mnoge suplemente koje možda uzimate. Ako uzimate dodatke prehrani - ili čak razmišljate o njihovom uzimanju - ova knjiga razjašnjava misterij iza tvrdnji o proizvodu.

Izraz "dodatak prehrani" može uključivati ​​vitamine, minerale, biljne i botaničke proizvode. Potrošači slobodno koriste dodatke prehrani za promovirane tvrdnje o dobrobitima, ali često bez razmatranja potencijalnih rizika. Consumer's Guide to Dietary Supplements and Alternative Medicines kritički je, uravnotežen pogled na različite klase dodataka prehrani i jesu li mnoge tvrdnje o dobrobiti istinite ili samo reklama za proizvod. Ova knjiga, autora cijenjenog stručnjaka za suplemente dr. W. Marvina Davisa, razotkriva što je istina, što je fikcija, a što nije poznato za mnoge suplemente koje možda uzimate. Ako uzimate dodatke prehrani - ili čak razmišljate o njihovom uzimanju - ova knjiga razjašnjava misterij iza tvrdnji o proizvodu.

Consumer's Guide to Dietary Supplements and Alternative Medicines donosi vam korist od opsežnog znanja dr. Davisa o liječnicima, farmaceutskoj industriji i istraživanju u farmakologiji i toksikologiji kako biste razbili zablude o dodacima prehrani i industriji dodataka prehrani. Oprostena rasprava u knjizi o ovoj toliko hvaljenoj industriji poštena je i jasna te pruža jasne savjete koji su potrebni svakom potrošaču dodataka prehrani. Vodič istražuje različite interakcije dodataka prehrani s lijekovima na recept, placebo učinak kao čimbenik za korisne tvrdnje, povijesne slučajeve dodataka prehrani koji su se pokazali opasnima za potrošače i dobivanje uputa za korištenje dodataka prehrani od nekonvencionalnog liječnika/zdravstvene prakse. Jasno objašnjava potencijal suplemenata korištenjem ilustrativnih kliničkih studija slučaja iz medicinske literature na pojednostavljenom, lako razumljivom jeziku. Ovaj opsežni izvor je iscrpno referenciran i uključuje tablice dodataka s njihovim mogućim dobrobitima i opasnostima.

Dimenzije
23 x 16 cm
Broj strana
574
Nakladnik
Haworth Press, Binghampton, NY, 2006.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Engleski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Snižena cijena: 26,3423,71
Popust od 10% vrijedi do 30.04.2024. 23:59
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Ljepota i zdravlje iz prirode

Ljepota i zdravlje iz prirode

Mozaik knjiga, 2014.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Prirodno liječenje medom - 90 recepata protiv svih bolesti!

Prirodno liječenje medom - 90 recepata protiv svih bolesti!

Med kao ključ za zdravlje. 90 recepata protiv svih bolesti.

Begen d.o.o., 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,98
Kako ojačati živce

Kako ojačati živce

Hans Wagner
Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,90
Kako čuvati zdravlje i izbjeći bolesti: Priručnik za zdrav i dug život

Kako čuvati zdravlje i izbjeći bolesti: Priručnik za zdrav i dug život

Marylou Ambrose, Robert A. Barnett, Michael Fillon, Jane Leder, Cindy Spitzer, Bibi Wein

Knjiga pruža obilje dragocjenih savjeta o očuvanju zdravlja i promjeni štetnih navika kako bi se živjelo dulje, zdravije i sretnije. Malim promjenama u načinu života mogu se izbjeći velike zdravstvene tegobe i znatno usporiti neizbježni procesi starenja.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,32
Zašto ne pušiti?

Zašto ne pušiti?

Mijo Šimunić

Priručnik za suzbijanje pušenja duhana. 515 pitanja - 515 odgovora.

Biblioteka časopisa Psiha, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,76
Bolesti srca i krvotoka : infarkt srca

Bolesti srca i krvotoka : infarkt srca

Čedomil Plavšić

Porast oboljenja i smrtnost izazvana aterosklerozom najvažniji je problem suvremene medicine. U borbi protiv ovih bolesti i ne samo ovih, od presudne važnosti je preventiva.

Medicinska knjiga, 1990.
Srpski. Latinica. Broširano.
2,99