Moja dalmatinska kuhinja

Moja dalmatinska kuhinja

Josip Hrabra

Knjiga sadraži 350 recepata poznatog zadarskog kuhara Josipa Hrabre.

Podijeljena je na sljedeća poglavlja: Hladna predjela, juhe, topla predjela, rižoti, tjestenina, jela od mesa, perad i divljač, variva i složenci, morska riba, mekušci, rakovi i školjke, slatkovodna riba, žabe i puževi, slatkovodna riba, prilozi, salate i umaci, te kolači i kruh.

Urednik
Đurđica Šokota
Ilustracije
Željko Koprolčec
Dimenzije
25 x 18 cm
Broj strana
312
Izdavač
Forum, Zadar, 1999.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53179-341-4

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Gurmanski specijaliteti : tradicionalni recepti za gurmane

Gurmanski specijaliteti : tradicionalni recepti za gurmane

Najpoznatiji tradicionalni recepti koji su spremale naše bake. Kuharica je zbirka više od 600 tradicionalnih, provjerenih i isprobanih recepata koji su se udomaćili u svim krajevima Hrvatske.

Marjan tisak, 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,62
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti

Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Kuvar

Kuvar

Zepter international, 1991.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
2,74
Jela od divljači

Jela od divljači

Zdravko Tunuković
Novinsko-izdavačko poduzeće Revije Vjesnik, 1991.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98
Kuhanje u jednom loncu

Kuhanje u jednom loncu

Brzi i jednostavni recepti

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,66
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99