Kuhanje u jednom loncu

Kuhanje u jednom loncu

Brzi i jednostavni recepti

Prevod
Gabrijela Žvorc
Ilustracije
Martin Horvat
Dimenzije
25,5 x 19,5 cm
Broj strana
47
Izdavač
Večernji list, Zagreb, 2004.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-716121-8

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Salate

Salate

Stela Jurišin, Slava Nikolić, Daroslav Brečević
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
1,49
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Velika kuharica: Kolači i torte

Velika kuharica: Kolači i torte

Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Bernd Schiansky, Brigitte Stuber, Annette Wolter

Velika kuvarica: Torte i kolači namenjena je svima koji vole da spremaju deserte: torte, torte i sitne torte. Za vas ga je pripremila Annette Volter, autorka najtraženijih zbirki recepata.

Cankarjeva založba, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
22,36
Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Dušević & Kršovnik, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Hrana kao lijek: Kako možemo hranom liječiti bolesti od prehlade do raka

Hrana kao lijek: Kako možemo hranom liječiti bolesti od prehlade do raka

Earl Mindell

Ono što jedete može snažno utjecati na vaše zdravlje. Zapravo, već samo jedući pravu vrstu hrane možete spriječiti ili izliječiti čitav niz bolesti i poremećaja. Knjiga Earla Mindella Hrana kao lijek otkrit će vam kako treba pametno jesti.

Mozaik knjiga, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,38 - 12,54
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz istoriju govorimo o hrani koja slovi kao najsitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,32