
Jela iz mikrovalne pećnice
Suvremen i brz način pripravljanja jela važan je preduvjet ukusne i zdrave prehrane.
Jedan primerak je u ponudi
Suvremen i brz način pripravljanja jela važan je preduvjet ukusne i zdrave prehrane.
Jedan primerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Bečka kuhinja Olge i Adolfa Hessa opsežna je kuharica s 587 stranica koja predstavlja bogatstvo kulinarske tradicije srednjoeuropskog prostora.
Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.
Ova enciklopedija nudi Vam niz recepata po kojima se može brzo i jeftino prirediti ukusan hladan ili topli obrok za svaku prigodu.
On 400 pages and with more than 800 tried-and-tested recipes, accompanied by color photographs, this book explains everything you need to know about cold cooking in a simple way in words and pictures.