Mešana pića i napitci

Mešana pića i napitci

The book contains 350 recipes for preparing various drinks, both alcoholic and non-alcoholic.

It is intended for lovers of mixology and those who want to expand their knowledge about mixing drinks. The book is equipped with a soft cover and has 140 pages.

Editor
Srboljub Milošević
Dimensions
21 x 14.5 cm
Pages
140
Publisher
Nolit, Beograd, 1978.
 
Distribution: 6,000 copies
 
Latin alphabet. Paperback.
Language: Serbian.

One copy is available

Condition:Used, excellent condition
 

Are you interested in another book? You can search the offer using our search engine or browse books by category.

You may also be interested in these titles

Obiteljski objed – jesen

Obiteljski objed – jesen

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je posebno prilagođena plodovima jeseni kako bi se što bolje iskoristile hranljive materije svih vrsta voća i povrća koje sazrevaju u ovo doba godine, a nije zaboravljeno ni meso ni riba.

Mozaik knjiga, 2003.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
6.98
Voćne torte i kolači

Voćne torte i kolači

Jednostavni i ukusni recepti za stotine kolača i pita napravljenih od najzdravijeg i najslađeg sastojka: voća

Dnevnik, 1990.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
2.48
Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Mozaik knjiga, 1995.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
7.995.99
Hrvatska kuharica u zoni

Hrvatska kuharica u zoni

Vanja Grbac-Gredelj

Autorka se prva u Hrvatskoj bavi ishranom po principima zone, koje je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.

Algoritam, 2003.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
5.42 - 5.44
Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnogo recepata, ali i saveta i „malih tajni“, od najjednostavnijih recepata gotovih za tren oka, do raskošnih poslastica za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
7.62
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuvanje, pečenje, dinstanje i roštiljanje ribe. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima značajno mesto u savremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
12.46