Mediteranske ribe – portreti

Mediteranske ribe – portreti

Adriano Bacchella

Neočekivana i iznenađujuća galerija glavnih stanovnika Sredozemnog mora: riba. Više od 200 slika, koje prikazuju 100 ribljih vrsta. Čudnovatost i nazivi riba vode čitatelja u otkrivanje zadivljujućeg živog svijeta gdje ne nedostaje uzbuđenja.

Naslov originala
Pesci del Mediterraneo - portraits
Prevod
Rajna Maršanić-Jovanović
Urednik
Leonardo marušić
Dimenzije
19 x 19 cm
Broj strana
239
Izdavač
Leo-commerce, Beograd, 2006.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53218-125-8

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kuhanje u jednom loncu

Kuhanje u jednom loncu

Brzi i jednostavni recepti

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,66
Karolina recepti

Karolina recepti

Torte - peciva - deserti

Sloboda.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,38
Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je osnovno delo kulinarstva, kuvarski udžbenik, veoma čest u praktičnoj primeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,76
Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Michel Montignac

Veliki uspjeh prve knjige recepata potaknuo je Michela Montignaca, autora popularnog priručnika za pravilnu prehranu Jedem, dakle mršavim, da za hrvatske čitatelje napiše drugu knjigu recepata prilagođenu hrvatskim tradicionalnim prehrambenim navikama.

Naklada Zadro, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
13,6512,29
Torte i rolati

Torte i rolati

Ne propustite priliku da usavršite svoje kulinarske veštine ili, ako ste početnik, da sa lakoćom savladate tehnike kuvanja.

Nišro dnevnik, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,82
Zlatna knjiga slatkih jela

Zlatna knjiga slatkih jela

Mira Vučetić

Klasična kuvarska knjiga sa 500 recepata za slatka jela, namenjena svakodnevnoj pripremi deserta. Knjiga je dragocen izvor inspiracije za ljubitelje poslastičarstva koji cene tradiciju i kreativnost u pripremi deserta.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
15,74