Mediteranske ribe – portreti

Mediteranske ribe – portreti

Adriano Bacchella

Neočekivana i iznenađujuća galerija glavnih stanovnika Sredozemnog mora: riba. Više od 200 slika, koje prikazuju 100 ribljih vrsta. Čudnovatost i nazivi riba vode čitatelja u otkrivanje zadivljujućeg živog svijeta gdje ne nedostaje uzbuđenja.

Naslov izvornika
Pesci del Mediterraneo - portraits
Prijevod
Rajna Maršanić-Jovanović
Urednik
Leonardo marušić
Dimenzije
19 x 19 cm
Broj strana
239
Nakladnik
Leo-commerce, Beograd, 2006.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53218-125-8

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

All Sevilla

All Sevilla

Escudo de Oro

Kroz 140 fotografija u boji možete vidjeti ilustriranu povijest Seville.

Editorial Escudo De Oro, 1984.
Engleski. Latinica. Broširano.
6,36
The forbiden city -Former Imperial Palace

The forbiden city -Former Imperial Palace

Kroz mnoštvo fotografija u boji propraćenih tekstom možete vidjeti i upoznati se sa povijesti predivnog Zabranjenog grada(bivša carska palata).

People's China publishing house, 2000.
Engleski. Latinica. Broširano.
5,98
Sobne biljke za Vaš dom

Sobne biljke za Vaš dom

Mozaik knjiga, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,66
Kako spriječiti i rano otkriti rak?

Kako spriječiti i rano otkriti rak?

Mirko Šamija, Marija Strnad, Zdravko Ebling

Predstavlja sveobuhvatan priručnik o prevenciji i ranom otkrivanju raka u Hrvatskoj.

Medicinska naklada, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,12
Moj vrt iz snova - Vrt s ljekovitim i začinskim biljem

Moj vrt iz snova - Vrt s ljekovitim i začinskim biljem

Wolfgang Grosser
24 sata, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,66
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62