Danas kuham 2

Danas kuham 2

Ana Ugarković

Ana Ugarković: Danas kuham 2 Bez obzira na to koliko ste dobar kuhar i koliko ste tehnički potkovani, fantastično jelo jednostavno ne možete napraviti bez dobrih sastojaka. One uobičajene, svakodnevne namirnice vrlo često uzimamo zdravo za gotovo, a baš se u njima krije tajna vrhunske kuhinje - sukus je gastro-filozofije Ane Ugarković. I novi nastavak njezine popularne knjige Danas kuham slijedi formulu koja je oduševila čitatelje: nudi pregršt praktičnih savjeta i otkriva tajne koje će preporoditi vašu kuhinju. Kako prepoznati zrelu i svježu namirnicu, gdje i kada je kupiti te kako pripremiti..., samo su neki od odgovora koji nas vode do "onoga najvažnijeg: kako kuhati maštovito i s ljubavlju...

Urednik
Drago Glamuzina
Naslovnica
Studio 2M
Dimenzije
23 x 19,5 cm
Broj strana
264
Izdavač
Profil Internacional, Zagreb, 2007.
 
Latinica. Broširano s omotom.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Nešto slatko

Nešto slatko

Ana Ugarković

U ovoj kuvarskoj knjizi, Ana nudi ukusne recepte za pravljenje pita, kiflica, kolača, kremova, kolača, krofni i voćnih kolača.

Profil Internacional, 2010.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,24 - 7,26
Kod Ane 2, druga sezona

Kod Ane 2, druga sezona

Ana Ugarković

U drugoj od četiri kuvarice Kod Ana predstavljamo 52 recepta iz druge sezone najgledanije domaće gastronomije.

Europapress holding, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,98
Voćni kolači

Voćni kolači

Dr. Oetker

Maštoviti recepti i sočni sastojci oduševiće svako nepce.

Dr. Oetker, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,68 - 5,72
Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Znanje, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,24
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktični vodič sa 400 recepata za hladna jela, idealan za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuvarska knjiga: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovišući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Vegetarijanska kuhinja

Vegetarijanska kuhinja

Maja Grubor, Ljubomir Grubor
Andromed, 1994.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98 - 10,99