Salate

Salate

Stela Jurišin, Slava Nikolić, Daroslav Brečević
Urednik
Mirjana Zdravković
Ilustracije
Janez Pukšić
Naslovnica
Rade Rančić, Janez Pukšić
Dimenzije
24,5 x 17,5 cm
Broj strana
59
Nakladnik
Jugoart, Zagreb, 1986.
 
Tiraž: 20.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatska kuharica

Hrvatska kuharica

Stevo Karapandža
Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
15,42
Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Uočivši nedostatak stručne literature o međunarodnoj gastronomiji kod nas, autor ove knjige je odlučio pripremiti ovaj Svjetski kuhar, koji obuhvaća recepte iz cijelog svijeta.

Stvarnost, 1965.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98
Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber

Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,24 - 7,26
Pikantna jela s kapljicom alkohola

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Branka Vlahović

Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Hrvatska kuharica u zoni

Hrvatska kuharica u zoni

Vanja Grbac-Gredelj

Autorica se prva u Hrvatskoj bavi nutricionizmom na principima zone koju je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.

Algoritam, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,42 - 5,44
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20