Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Kompoti, voćni sokovi i sirupi, ukuhano i ukiseljeno povrće, pekmezi i džemovi, slatka i sušeno voće i povrće – do voćnog octa i alkoholnih pića – za sve to, u ovoj ćete knjizi naći jednostavne i lako primjenjive recepte. Poglavlje o zamrzavanju pruža čitatelju jednostavne i jasne naputke o svemu što je potrebno znati o zamrzavanju hrane.

Urednik
Vladimir Jakolić
Ilustracije
Vladimir Jakolić, Mitja Koman, Ninoslav Kunc
Naslovnica
Vladimir Jakolić, Mitja Koman
Dimenzije
20,5 x 14 cm
Broj strana
265
Izdavač
Znanje, Zagreb, 1983.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Snižena cena: 6,244,68
Popust od 25% važi do 08.10.2025. 23:59
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Katja Briol, Annette Bruhin, Nina Engels, Christina Wiedemann

Simple recipes for every day: also pleasing to non-vegans. With lots of information and tips for meal preparation: how to plan and easily prepare vegan meals.

Nauman & Gobel, 2015.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,52
Dobro jutro, Hrvatska: Dobra jela iz televizijskog lonca

Dobro jutro, Hrvatska: Dobra jela iz televizijskog lonca

Tanja Šimić, Ivana Vida
Profil Internacional, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,22 - 12,99
Vegetarijanska kuharica

Vegetarijanska kuharica

Saša Višnjić

Dieses Kochbuch ist nicht nur eine Sammlung von 50 indischen Rezepten, sondern ein Vorgeschmack auf die Weisheit und Schönheit des alten Indien.

The Bhaktivedanta Book Trust, 1993.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,98
Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Elisabetta Cametti

Maštoviti recepti za jela od ribe u kombinaciji sa specifičnim začinima, karakteriziraju indijsku kuhinju, čije kulinarske majstorije donosi ova kuharica. Uz indijsku, kuharica sadrži i recepte za jela tajlandske te kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,98
Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Barbara Martinez

Ovaj priručnik namijenjen je korisnicima projekta Gastrostart, a predstavlja vrijedan resurs za obuku i usavršavanje u kuharstvu.

Centar za socijalnu skrb, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,98