Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Kompoti, voćni sokovi i sirupi, ukuhano i ukiseljeno povrće, pekmezi i džemovi, slatka i sušeno voće i povrće – do voćnog octa i alkoholnih pića – za sve to, u ovoj ćete knjizi naći jednostavne i lako primjenjive recepte. Poglavlje o zamrzavanju pruža čitatelju jednostavne i jasne naputke o svemu što je potrebno znati o zamrzavanju hrane.

Urednik
Vladimir Jakolić
Ilustracije
Vladimir Jakolić, Mitja Koman, Ninoslav Kunc
Naslovnica
Vladimir Jakolić, Mitja Koman
Dimenzije
20,5 x 14 cm
Broj strana
265
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 1983.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Branka Vlahović

Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Hrvatska domaća kuharica

Hrvatska domaća kuharica

Anica Šisler, Jadranka Bajsić, Nevenka Deur
Mato Lovrak, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,99
Sitni kolači

Sitni kolači

Dr. Oetker

“Sitni kolači” Dr. Oetkera dobrodošao je priručnik u svakom kućanstvu jer je kao stvoren i za početnike, koji tek uče pripremati slastice, i za napredne slastičarske umjetnike.

Mladinska knjiga, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,22
Ribe

Ribe

D. Birg

Jela od slatkovodne i morske ribe

August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,99
Bobu bob - gurmanski herbarij

Bobu bob - gurmanski herbarij

Živko Skračić

"Ne pitaj što možeš učiniti za svoju zemlju. Pitaj što je za ručak." - Orson Welles

Fraktura, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,99
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62