Konzerviranje i zamrzavanje
Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.
Kompoti, voćni sokovi i sirupi, ukuhano i ukiseljeno povrće, pekmezi i džemovi, slatka i sušeno voće i povrće – do voćnog octa i alkoholnih pića – za sve to, u ovoj ćete knjizi naći jednostavne i lako primjenjive recepte. Poglavlje o zamrzavanju pruža čitatelju jednostavne i jasne naputke o svemu što je potrebno znati o zamrzavanju hrane.
Urednik
Vladimir Jakolić
Ilustracije
Vladimir Jakolić, Mitja Koman, Ninoslav Kunc
Naslovnica
Vladimir Jakolić, Mitja Koman
Dimenzije
20,5 x 14 cm
Broj strana
265
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 1983.
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
Jedan primjerak je u ponudi
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!