Najomiljenija obiteljska jela širom svijeta

Najomiljenija obiteljska jela širom svijeta

Kalenuik Ron

Pridružite nam se na našem putovanju po dalekim zemljama pomocu osjetila okusa.

Uživat cete u kajunskim i kreolskim jelima, baš takvim kakvim pripremaju u Louisiani, u jednostavnoj francuskoj kuhinji bez da bi stoga morali otputovati do pariških ulica, u predivnim tajvanskim jelima ili cak u slasnim, uznemirujucim jelima iz svih dijelova svijeta. Tu su deserti iz Njemacke, Austrije, Australije, Sjeverne Amerike, Latinske Amerike, koji ce uzbuditi i zavesti i vas i vaše goste

Naslov izvornika
International Family Favorites
Prijevod
Irena Hribar
Dimenzije
28 x 23 cm
Broj strana
480
Nakladnik
Magnanimity, Zagreb, 2000.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Branka Vlahović

Po dobrim starim receptima napravit ćete uvijek cijenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulene, sudžuke, jetrenjače, krvavice, tlačenice, zaseke, šunke, pršute, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih gozbi.

IROS, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,24 - 11,56
Dijetalna ishrana: recepti i jelovnici

Dijetalna ishrana: recepti i jelovnici

Desanka Živadinović

Knjiga je praktični priručnik iz područja dijetetike, pisan u poslijeratnoj Jugoslaviji, kada je prehrambena znanost bila u fazi povezivanja medicinskih spoznaja i svakodnevne prakse.

Medicinska knjiga, 1953.
Srpski. Latinica. Broširano.
6,82
Zlatna knjiga slatkih jela

Zlatna knjiga slatkih jela

Mira Vučetić

Klasični kuharski priručnik s 500 recepata za slatka jela, namijenjen svakodnevnoj pripremi slastica. Knjiga je dragocjen izvor inspiracije za ljubitelje slastičarstva, koji cijene tradiciju i kreativnost u pripremi slastica.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
15,7412,59
Kolači

Kolači

Rosalba Gioffre
Dušević & Kršovnik, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Talijanska kuharica

Talijanska kuharica

Nova kuharica s mnoštvom izvrsnih recepata poznatih jela iz svih regija Italije. Detaljan i razumljiv opis pripreme i fotografija u boji sigurno će vam biti velika pomoć pri vlastitom iskušavanju talijanske hrane.

Knjigotisak d. o. o..
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,98
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99