Sve za roštilj za sve

Sve za roštilj za sve

Branko Ognjenović

Branko Ognjenović ... odabrao je provjereno najbolje recepte za mesna, riblja i vegetarijanska jela s roštilja.

Urednik
Silvia Sinković
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
62
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 2015.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Sanja Gaži-Prpić

Nova vegetina kuharica ponovno otkriva radosti kuhanja i druženja za stolom.

Profil Knjiga, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,26
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktičan priručnik s 400 recepata za hladna jela, idealnih za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuharica: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovirajući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Glumačka kuhinja 2

Glumačka kuhinja 2

Dejan Aćimović

Hrvatski glumci i glumice su i u ovom drugom dijelu Glumačke kuhinje pokazali koliko znaju uživati u dobrom jelu, dobrom okruženju, još boljem društvu ali i u dobroj kapljici.

Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,98
Mesna jela

Mesna jela

Sara Vignozzi
Dušević & Kršovnik, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Velika kuharica: Kolači i torte

Velika kuharica: Kolači i torte

Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Bernd Schiansky, Brigitte Stuber, Annette Wolter

Velika kuharica: Kolači i torte namijenjena je svima koji vole pripremati slastice: kolače, torte i sitne kolače. Pripremila ju je za vas Annette Wolter, autorica najtraženijih zbirki recepata.

Cankarjeva založba, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
22,36
Talijanska kuharica

Talijanska kuharica

Nova kuharica s mnoštvom izvrsnih recepata poznatih jela iz svih regija Italije. Detaljan i razumljiv opis pripreme i fotografija u boji sigurno će vam biti velika pomoć pri vlastitom iskušavanju talijanske hrane.

Knjigotisak d. o. o..
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,98