Sve za roštilj za sve
Branko Ognjenović ... odabrao je provjereno najbolje recepte za mesna, riblja i vegetarijanska jela s roštilja.
Jedan primjerak je u ponudi
Branko Ognjenović ... odabrao je provjereno najbolje recepte za mesna, riblja i vegetarijanska jela s roštilja.
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Treće izdanje vodiča zdrave prehrane pomaže nam ići ukorak s najnovijim nutricionističkim istraživanjima.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
230 recepata i slika
Preko 115 recepata i jednostavnih korisnih savjeta za pripremu svih vrsta jela sa žara od svinjetine, govedine i teletine, janjetine, peradi, morske i riječne ribe na žaru, povrće i voće na žaru, kolići, kotlovine, pečenje pod pekom, marinade, umaci i dr.
“Svoje najdraže recepte birao sam po načelu: jednostavno, a ipak kulinarski vrhunsko! Brojni crteži i fotografije u boji bit će podstrek kuharskoj mašti čitalaca.”