Sve za roštilj za sve

Sve za roštilj za sve

Branko Ognjenović

Branko Ognjenović ... odabrao je provjereno najbolje recepte za mesna, riblja i vegetarijanska jela s roštilja.

Urednik
Silvia Sinković
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
62
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 2015.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Juhe, jela od riže i palenta

Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Obiteljski objed – proljeće

Obiteljski objed – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Specifičnost ove kuharice je što se obroci temelje na plodovima koji su dostupni u proljeće i karakteristični su za naše podneblje.

Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,38
Englesko-hrvatski ili srpski prehrambeni rječnik

Englesko-hrvatski ili srpski prehrambeni rječnik

Ignac Kulier

Nenad Popović

Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1981.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
16,99
Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Z. Jurić, Anđela Lenhard Antolin

Torte, rolade, kolači, sladoledi, likeri, slastice..503 recepata.

Jurići d.o.o., 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Elisabetta Cametti

Zbog raznolikosti i visokih nutricionistickih kvaliteta riža je prisutna u kuhinji cijelog Mediterana. Jela s rižom pripremaju se prema tradicionalnim receptima, ali i prema onim novim i orginalnim. Istaknuto mjesto zauzima rižoto...

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,76