Engleskinja

Engleskinja

Daniel Silva
Silva

Jedna djevojka. Sedam dana. Greška nije dopuštena. Madeline Hart je zvijezda u usponu na britanskoj političkoj sceni – lijepa, pametna i ambiciozna. Ali ima i mračnu tajnu: ona je ljubavnica britanskog premijera.

Kad Madeline nestane na Korzici, jasno je da otmičari znaju za tu aferu i žele premijeru skupo naplatiti njegove grijehe. U strahu od skandala koji bi mu mogao uništiti karijeru, premijer Lancaster odlučuje riješiti stvar privatno, bez policije. Tu nastupa izraelski tajni agent Gabriel Allon koji dobiva zadatak da pronađe Madeline u roku od sedam dana. Vrijeme istječe, a Allon je uvučen u smrtonosnu igru privida u kojoj ništa nije onako kako se čini. Od njegovih je neprijatelja opasnija jedino istina... Gabrielova misija vodi ga od korzikanske mafije, preko kriminalnog podzemlja Marseillea i političkih kuloara u Londonu, sve do napetog vrhunca u Moskvi, gradu u kojem mnogi žele Allonovu smrt...

Naslov izvornika
The english girl
Prijevod
Marko Maras
Urednik
Silvia Sinković
Naslovnica
Janka Carev
Dimenzije
19 x 12,5 cm
Broj strana
385
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 2016.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53343-341-7

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Moskovska pravila

Moskovska pravila

Silva
Daniel Silva

Naprasna smrt novinara dovodi tajnog agenta Gabriela Allona u Rusiju. Ne u sumornu Moskvu iz sovjetskih vremena, već u modernu Moskvu preplavljenu naftnim bogatstvom kojom vlada nova generacija bogatih staljinista.

Znanje, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,26 - 4,28
Portret špijunke

Portret špijunke

Silva
Daniel Silva

Portret špijuna špijunski je roman Daniela Silve iz 2011. To je jedanaesti naslov u serijalu Gabriela Allona. Osim tradicionalnih likova koji se ponavljaju, Portret prikazuje povratak Sarah Bancroft i Nadie al Bakari, kćeri Zizija al Bakarija koji je bio

Znanje, 2012.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,484,86
Ime ruže

Ime ruže

Eco
Umberto Eco

Ecov filozofsko-religijsko-kriminalistički roman Ime ruže odmah je bio prepoznat kao izuzetno djelo pa je diljem svijeta postao – i ostao – knjiga koja se čita i o kojoj se govori.

Jutarnji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
3,28
Javorov drvored

Javorov drvored

Grisham
John Grisham

Seth Hubbard je samozatajni južnjački bogataš koji umire od raka i nema povjerenja ni u koga. Prije no što počini samoubojstvo objesivši se sa stabla javora, Hubbard ostavlja novu, rukom pisanu oporuku.

Znanje, 2016.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,98
Baskervilski pas

Baskervilski pas

Doyle
Sir Arthur Conan Doyle

U ovoj knjizi Sherlock Holmes istražuje legendu o obitelji Baskerville. Sherlock i njegov vjerni prijatelj dr. Watson, suočavaju se u ovom trileru sa zvijeri iz Dartmoora.

Alfa, 1978.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
56,32 (komplet)
Luda

Luda

Chloé Esposito

Duhovit i nepredvidiv roman o jednojajčanim blizankama koje su upravo toliko karakterno različite koliko su fizički slične.

Stilus, 2017.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
12,28