Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Klasična njemačka i međunarodna kuhinja u jednom izdanju: recepti od predjela do deserta. No, kuhati može samo onaj tko nešto razumije u zanat kuhanja i pečenja. Morate nešto razumjeti o hrani i steći osnovna znanja kako ne biste pogriješili u kuhanju ili koristili zastarjele metode kuhanja. Ova kuharica je osnovna kuharica i počinje školom kuhanja. Knjiga uzima u obzir svaki način pripreme koji hranu čini boljom, a kuhanje lakšom. Uključene su i informacije o prehrani kako bi se pothranjenost mogla spriječiti. Mnogo varijacija i praktičnih savjeta. Bez muke za početnike: nadahnjujuće za kuharske profesionalce. Sa kompletnom pekarskom školom. S prijedlozima za svečane jelovnike. Uz savjete o konzerviranju, zamrzavanju i čuvanju. S posebnim poglavljima o modernim tehnikama kuhanja i pravilnoj prehrani.

Dimenzije
23 x 16 cm
Broj strana
563
Nakladnik
Bertelsmann, München, 1975.
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Njemački.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööck

Sa 800 recepata i 280 ilustracija.

Mosaik Verlag, 1976.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
19,32
Glavni gradovi Evrope

Glavni gradovi Evrope

Roland Gööck

Glavni gradovi Evrope sa svojim palačama i bulevarima, neboderima i televizijskim tornjevima svjedoci su povijesti pune tradicije i nekog dubokog preokreta - ti gradovi simbol su puta našeg kontinenta.

Mladost, 1972.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti

Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,96
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Velika knjiga o mršavljenju

Velika knjiga o mršavljenju

Mozaik knjiga.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
16,36
Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnoštvo recepata, ali i savjeta i "malih tajni", od najjednostavnijih recepata gotovih u tren oka, do raskošnih delicija za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,62