Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck
Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Klasična njemačka i međunarodna kuhinja u jednom izdanju: recepti od predjela do deserta. No, kuhati može samo onaj tko nešto razumije u zanat kuhanja i pečenja. Morate nešto razumjeti o hrani i steći osnovna znanja kako ne biste pogriješili u kuhanju ili koristili zastarjele metode kuhanja. Ova kuharica je osnovna kuharica i počinje školom kuhanja. Knjiga uzima u obzir svaki način pripreme koji hranu čini boljom, a kuhanje lakšom. Uključene su i informacije o prehrani kako bi se pothranjenost mogla spriječiti. Mnogo varijacija i praktičnih savjeta. Bez muke za početnike: nadahnjujuće za kuharske profesionalce. Sa kompletnom pekarskom školom. S prijedlozima za svečane jelovnike. Uz savjete o konzerviranju, zamrzavanju i čuvanju. S posebnim poglavljima o modernim tehnikama kuhanja i pravilnoj prehrani.

Dimenzije
23 x 16 cm
Broj strana
563
Nakladnik
Bertelsmann, München, 1975.
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Njemački.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Suvremeno uređen stan

Suvremeno uređen stan

Gööck
Roland Gööck

Veliki praktični priručnik o opremanju stana.

Naprijed, 1979.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,78 - 9,98
Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööcks großes Backbuch

Gööck
Roland Gööck

Sa 800 recepata i 280 ilustracija.

Mosaik Verlag, 1976.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
19,32
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46
Bobu bob - gurmanski herbarij

Bobu bob - gurmanski herbarij

Živko Skračić

"Ne pitaj što možeš učiniti za svoju zemlju. Pitaj što je za ručak." - Orson Welles

Fraktura, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,99
Obiteljski objed – jesen

Obiteljski objed – jesen

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je posebno prilagođena plodovima jeseni kako bi se što bolje iskoristili hranjivi sastojci svih vrsta voća i povrća koji zriju u ovo doba godine, a ni meso ni riba nisu zaboravljeni.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Lidija Šare

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...

Marjan tisak, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,36