Das neue große Kochbuch
Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.
Klasična njemačka i međunarodna kuhinja u jednom izdanju: recepti od predjela do deserta. No, kuhati može samo onaj tko nešto razumije u zanat kuhanja i pečenja. Morate nešto razumjeti o hrani i steći osnovna znanja kako ne biste pogriješili u kuhanju ili koristili zastarjele metode kuhanja. Ova kuharica je osnovna kuharica i počinje školom kuhanja. Knjiga uzima u obzir svaki način pripreme koji hranu čini boljom, a kuhanje lakšom. Uključene su i informacije o prehrani kako bi se pothranjenost mogla spriječiti. Mnogo varijacija i praktičnih savjeta. Bez muke za početnike: nadahnjujuće za kuharske profesionalce. Sa kompletnom pekarskom školom. S prijedlozima za svečane jelovnike. Uz savjete o konzerviranju, zamrzavanju i čuvanju. S posebnim poglavljima o modernim tehnikama kuhanja i pravilnoj prehrani.
Jedan primerak je u ponudi