Izbor puta

Izbor puta

Swami Rama
Rama

Ova je knjiga vodič koji opisuje sve glavne puteve koji vode prosvjetljenju. Iako su putevi različiti, odredište je jedno.

Praktični vodič u kojem se opisuju svi glavni putevi koje vode prosvjetljenju. Knjiga je podijeljena u sedam poglavlja. Prvi dio je uvodni i pomoć pri izboru puta, a potom se opisuju glavni putevi yoge: jnana, bhakti, karma, raja, laya ali i različite metode buđenja kundalini, uključujući i tantru. Opis i razumijevanje puteva yoge rezultat su autorova izravnog iskustva koje je sticao još od ranih dječačkih dana vježbajući sve discipline yoge. Rođen 1925. u sjevernoj Indiji za sebe kaže da je glasnik koji prenosi mudrost himalajskih mudraca.

Svako ljudsko biće ima jedinstvenu kvalitetu, a svaki tražitelj nadaren je nečim posebnim i izuzetnim. Svatko je jedinstven na svoj osobit način. Nakon što ostvari tu iznimnu kvalitetu čovjek može pratiti put i ne gubiti vrijeme i energiju na razgledavanje izloga i kupovinu na tržištu duhovnosti. Postavši svjesni prirodnih sklonosti i talenta, možemo izabrati i prakticirati put koji je najpogodniji i najprilagođeniji vlastitim sklonostima i situaciji.

Naslov izvornika
Choosing a path
Prijevod
Maja Potočnik
Dimenzije
20 x 14 cm
Broj strana
229
Nakladnik
CID-NOVA, Zagreb, 2002.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Novo
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Duhovnost : transformacija iznutra i izvana

Duhovnost : transformacija iznutra i izvana

Rama
Swami Rama

"Zbog duhovne prakse čovjek se ne mora odvojiti od svoje obitelji, rođaka i društva. Ne može i ne treba sve ostaviti, svega se odreći, jer mu ionako ništa ne pripada."

CID-NOVA, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,76
Umjetnost sretnog življenja

Umjetnost sretnog življenja

Rama
Swami Rama

Suvrmena psihologija u skladu s tradicijskim duhovnim vrijednostima osnovna je tema ove knjige. Kroz brojne usporedbe i primjere autor približava jednu drugoj kao nužnost za stvaranje unutarnjeg mira i sreće.

CID-NOVA, 2018.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,52
Prvo je zvonilo

Prvo je zvonilo

Marko Bubalo

Knjiga će vam zasigurno pomoći da vaš nastup bude sigurniji, a za slušateljstvo probavljiviji.

Marko Bubalo, 2000.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,28
Ave luna: mjesec i svakodnevica

Ave luna: mjesec i svakodnevica

Lana Kindij

Poznavanje kvaliteta Mjeseca u elementina i konstelacijama, značenje Mjeseca u astrološkim poljima, znanje o djelovanju Mjeseca na čovjeka, mogu pomoći u spoznaji, prijelazu nesvjesnog u svjesno, te u voljnoj promjeni sebe.

CID-NOVA, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,42
Nostradamusova proročanstva

Nostradamusova proročanstva

Pavle Dželatović-Ivanov

Pred Vama se nalazi knjiga istinitih centurija i proročanstva Nostradamusa. U ovoj knjizi katrena Nostradamus daje svoju viziju budućnosti. Njegove svima dobro poznate istinite centurije sadrže proročanstva koja ponekad idu i u najsitnije katrene.

Arion, 1986.
Srpski. Latinica. Broširano.
6,84
Evolucija božanstva: od sfinge do Krista

Evolucija božanstva: od sfinge do Krista

Schuré
Édouard Schuré

"Evolucija božanstva" je objavljena 1912., a podnaslov "Od Sfinge do Krista" označava da je to prvi dio veće cjeline. Drugi dio (koji je ostao nenapisan) trebao je prikazivati ezoterijsku predaju od Krista do Lucifera.

CID-NOVA, 205.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,54 - 9,58