Ribe i plodovi mora, Egzotična i hranjiva jela što ih možete pripremiti za nekoliko minuta

Ribe i plodovi mora, Egzotična i hranjiva jela što ih možete pripremiti za nekoliko minuta

Poznata i omiljena jela iz svih krajeva svijeta, izvrsni recepti za roštilj, svečane obroke i svaki dan.

Savjeti, prijedlozi za serviranje i varijacije, radi dodatne raznovrsnosti. Velike fotografije svakog jela i ilustracije u boji pojedinih sastojaka. Ova kuharica izuzetno je pogodna za pripremu jela u mikrovalnoj pećnici.

Naslov izvornika
Fish and Seafood, Exotic and Nutritious Meals to Make in Minutes
Prijevod
Vesna Valenčić
Urednik
Roland Veble
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
96
Nakladnik
Veble Commerce, Zagreb, 2001.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Blago oštećenje korica
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Vegetarische kuche

Vegetarische kuche

Anne Sheasby, Mark Cavanagh
Parragon.
Njemački. Latinica. Broširano.
5,123,84
Jugoslavenski specijaliteti

Jugoslavenski specijaliteti

Ljiljana Bisenić
Znanje, 1984.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,99
Hrvatska jela na suvremeni način

Hrvatska jela na suvremeni način

Podravka, 1992.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,64
Jela od krumpira

Jela od krumpira

Branka Vlahović

Raznovrsna jela koja možete spraviti od krumpira.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Sitni kolači

Sitni kolači

Dr. Oetker

“Sitni kolači” Dr. Oetkera dobrodošao je priručnik u svakom kućanstvu jer je kao stvoren i za početnike, koji tek uče pripremati slastice, i za napredne slastičarske umjetnike.

Mladinska knjiga, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,22
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,203,64 - 6,99