Kuharica za sva godišnja doba

Kuharica za sva godišnja doba

U ovoj bogato ilustriranoj kuharici naći ćete recepte za sva godišnja doba i za sve prilike. Svi recepti su prikazani na isti način: na lijevoj strani nalazi se popis sastojaka, a na desnoj su strani upute za pripremu.

Naslov izvornika
Koken het hele jaar
Prijevod
Blanka Pašagić
Urednik
Roland Veble
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
480
Nakladnik
Veble Commerce, Zagreb, 1995.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53964-481-7

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Snižena cijena: 11,3410,21
Popust od 10% vrijedi do 24.01.2025. 23:59
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Low fat

Low fat

A collection of delicious recipes

L & K Designs, 2008.
Engleski. Latinica. Tvrde korice.
9,98
Bobu bob - gurmanski herbarij

Bobu bob - gurmanski herbarij

Živko Skračić

"Ne pitaj što možeš učiniti za svoju zemlju. Pitaj što je za ručak." - Orson Welles

Fraktura, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,99
Jugoslavenski specijaliteti

Jugoslavenski specijaliteti

Ljiljana Bisenić
Znanje, 1984.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,99
Tradicionalna kuharica 2: Namirnice

Tradicionalna kuharica 2: Namirnice

Sve informacije o talijanskim namirnicama koje ste poželjeli kuhajući po receptima iz Tradicionalne kuharice, naći ćete u Tradicionalnoj kuharici 2.

Leo Commerce, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
16,3213,06
Hrvatska domaća kuharica

Hrvatska domaća kuharica

Anica Šisler, Jadranka Bajsić, Nevenka Deur
Mato Lovrak, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,99
Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa

Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa

Simonetta Lupi Vada

Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,98